Konstruksi Overpass ing Ulukışla Boğazköprü Line

Ustgecit ing garis ulukisla singzkopru lan asil tender kasebut
Ustgecit ing garis ulukisla singzkopru lan asil tender kasebut

Ulukışla Boğazköprü Line Km: Konstruksi Overpass ing 55 + 185


2 perusahaan wis menehi penawaran kanggo tender Ulukışla Boğazköprü Line, yaiku biaya saka TIPD 2019 Direktorat Pembelian Wilayah TCDD 617651 (TCDD) nomer 17.967.977,59/55 KIK: 185 + 57, lan tender kasebut miturut asil sing durung mesthi. YAPIM + REMZİOĞLU İNŞAAT bareng karo bidhang 12.099.952,77 TL. 11 perusahaan sing melu tender nggawe tawaran ing ngisor watesan watesan.

Tanduran tender kalebu 546,24 Ton, Konkrit sing Dikonfirmasi Ø 14 - Ø 32 mm Bekalan Baja Ribbed lan Tenaga Buruh (Kalebu Pengangkutan) lan Karya Liyane. Suwene pakaryan yaiku 350 (telung atus seket) tanggalan saka pangiriman panggonan.



Dadi pisanan komentar

komentar