Körfez Pangopènan Jalan Daerah, Diposaken lan Nganyarake Tender

korfez pangopènan dalan kabupaten, ndandani lan nganyari maneh
korfez pangopènan dalan kabupaten, ndandani lan nganyari maneh

Kocaeli Munisipal Metropolitan wis terus ngetrapake struktur superstruktur, sing isih suwe lan ana ing dalan lan dalan sing ora ana masalah infrastruktur. Ing konteks iki, dening Direktorat Ilmu Pengetahuan, distrik Körfez nganakake susunan superstruktur program 2020 investasi.

2020 PELABURAN


Kocaeli Munisipal Metropolitan, sing njamin dalan-dalan kasebut luwih modern lan kepenak ing kabeh distrik Kocaeli, terus usahana tanpa kalem ing taun 2020 nalika terus nglawan wabah virus. Munisipalitas Metropolitan nerusake tender kanggo pangopènan, ndandani lan nganyari maneh dalan ing distrik Körfez. Tujuane kanggo nggawe dalan luwih kepenak karo pangopènan dalan, ndandani lan nganyari maneh sing bakal ditindakake ing saindenging taun.

18 COMPANY TAWARKAN TENDER

2020 perusahaan ngirim tawaran kanggo tender sing ditindakake ing ruang lingkup 18 pangopènan dalan, ndandani lan ndandani. Nalika tawaran paling dhuwur dikirim dening DK Yapı kanthi 6 yuta 776 ewu 959 TL, tawaran paling murah yaiku Kulaca İnşaat kanthi 5 yuta 166 ewu 216 TL.

COMPANY tawaran
Konfigurasi KULACA 5.166.216,90
Konstruk GÜNDOĞAN 5.298.478,90
ARSTEK YAPI 5.319.899,90
ABDULNASIR MATPAN 5.370.757,90
ÖZYOL YAPI 5.385.809,00
ENGINEERING TEKNIKAL LINER 5.409.788,90
ARKITEK EMAS 5.493.436,20
ÖK-BİL ELEKTRİK 5.555.823,25
YAMAN ENGINEERING 5.709.012,30
Konstruk KOZLU 5.711.721,40
Konflik TEMBANG ASPHALT LENGKAP 5.721.114,90
SİMGEMAT MINING 5.725.091,72
PELUANG KARANFİL 5.757.730,00
CELAL DOĞAN - DOĞAN YAPI 5.788.680,00
INFRASTRUCTUR AKOVA 5.935.999,00
ERŞAN İNŞ. + GÖLPINAR İNŞ. 6.413.879,00
EFE GLOBAL + ARİFHAN YAPI 6.676.000,00
DK YAPI 6.776.959,38


Dadi pisanan komentar

komentar