TCDD Eryaman Service Houses Water Instalasi Pemanas Hasil Tender

Omah layanan tcdd eryaman ing asil konstruksi
Omah layanan tcdd eryaman ing asil konstruksi

TCDD Eryaman CK-1, CK-2, B-1, B-2, B-3 Blocks Water Instalasi mesin pemanas banyu kanggo 148 omah layanan ing asil Tender


TCDD Eryaman CK-2, CK-2020, B-155398, B-794.293,17, B-1 Blocks kanthi anggaran rega Direktorat Pembelian Wilayah TCDD 2 (TCDD) 1/2 KIK saka perusahaan Railway State Turki (TCDD) 3 perusahaan ngirim tawaran kanggo tender kanggo Instalasi Geyser menyang House Service lan para bidder £ 737.500,00 proposal PLUS A YAPI MÜHENDİSLİK SAN LTD Iku wis menang. 2 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tandhan kasebut nyakup karya Nginstall Geyser Instalasi kanggo 1 Griya Layanan ing TCDD Eryaman CK-2, CK-1, B-2, B-3, B-148 Blocks. Suwene pakaryan yaiku 152 (satus seket loro) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Dadi pisanan komentar

komentar