Culvert ing Jalur Railway Manisa-Bandırma

garis culvert ing garis selam manisa asil tender
garis culvert ing garis selam manisa asil tender

Manisa-Bandırma Line Km: 138 + 786, Km: 170 + 120, Km: 202 + 400 lan Km: 221 + 230 4 Culverts Auction Result


Garis Manisa-Bandırma Km: 3 + 2020, Km: 48616 + 1.061.098,48, Km: 138 + 786 lan rega kira-kira 170/120 KIK saka Turki State Railways Enterprise TCDD 202 Direktorat Pembelian Saham Reguler Wilayah Turki TCDD 400 221 perusahaan milih tawaran kanggo 230 Culvert Works ing Km: 4 + 25 lan miturut asil sing durung mesthi, ZEMRE İNŞAAT MÜHENDİSLİK MAKİNA ELEKTRİK NAKLIYAT OTO KIRA GIDA TURIZM SANAYI VE TICARET LTD. 739.887,00 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tanduran lembut nyakup 3150 m3 saka kabeh jinis penggalian lemah, 565 m3 c30 / 37 konkrit bertetipan, 47 ton karya baja ribbed, 867 m3 ngisi batu kuar, 200 m3 saka batu quarry lan konstruksi rubble lan karya liyane. Suwene pakaryan yaiku 180 dina (wolung atus wolung) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Dadi pisanan komentar

komentar