TÜBİTAK Bilgem Bakal Nampa 10 Wong

TUBITAK Kawruhku
TUBITAK Kawruhku

_ Scientific lan tèknologi Research Council of Turkey TUBITAK kepresidenan: TUBITAK Informatika lan Keamanan Informasi ing Advanced Technology Research Center (Sage I) ing wakil presiden bakal personel Manajemen sumber perusahaan disambungake kanggo ngawula.


Deadline Aplikasi: 18.05.2020

* Syarat lan proses sing dibutuhake kanggo aplikasi ing situs web Institusi kita (www.tubitak.gov.t punika) Family, Mentri saking Partai Buruh lan Layanan Sosial lan dumunung ing situs Turkey Association Business.

Aplikasi Proyek TÜBİTAK Sistem Aplikasi Proyek (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr).

TÜBİTAK Informasi Informasi lan Keamanan Lanjut Teknologi Informasi Lanjut: Barış Mah. Dr. Cad Zeki Acar. Ora: 1 PK: 74, 41470 E-Mail Gebze / Kocaeli: bilgem.ik@tubitak.gov.tr

Telpon: 0 (262) 648 3542/3820/3517/2367

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar