anna mursel
KAMPUNG

Sapa TLC Mürsel lan ing endi?

Sapa TLC Mürsel? : "1 Dina Nikah" (90 Day Fiancé), sing diterbitake ing saluran TLC lan crita babagan wong-wong sing mlebu negara kasebut kanthi visa K-90, sing dipikolehi kanggo ngatur upacara perkawinan kanggo pasangan manca. [More ...]

Sapa sing Billy Hayes
GENERAL

Sapa Billy Hayes?

Billy Hayes (3 April 1947; New York, USA) minangka panulis Amérika, aktris, direktur, lan pahlawan sing bener ing film Midnight Express. sawise dicekel penyelundupan hashish saka Turki wis nulis buku ing ngendi dheweke crita babagan pakunjaran. Lair [More ...]

Riyaya teka ing dalan ing Bursa
16 Bursa

Nalika teka ing Damai ing Bursa

Nalika dalan sing durung dijaga nganti pirang-pirang taun amarga lalu lintas sing abot ing Bursa wis dadi seneng amarga curfews, tim sing terus kerja tanpa diganggu nalika dina Hawa lan Bayram uga mbusak arah Gökdere - Merino. [More ...]

Produksi Tanduran Gandum Tuku Kiriman
GENERAL

Pabrik Rega Tuku Guna Pabrik

Menteri Pertanian lan Kehutanan Bekir Pakdemirli nyatakake, rega tuku bijirin sing diumumake nggawe para petani seneng lan puas, lan ing taun iki, TMO bakal tuku gandum saka 1650 lira lan gandum saka 1275 lira. Menteri [More ...]