Alarm Coronavirus ing tentara Rusia
7 Rusia

Alarm Coronavirus ing Angkatan Rusia

Miturut pratelan sing digawe saka Angkatan Bersenjata Rusia, jumlah prajurit sing wis positif kanggo tes COVID-19 wis tekan 901 nganti saiki. Ing pratelan kasebut, 19 saka 324 prajurit sing positif kanggo uji COVID-176 dirawat ing rumah sakit ing ngisor Kamentrian Pertahanan Rusia. [More ...]

izmir sepur pisang
35 Izmir

Museum Railway İzmir

Bangunan pakebonan anggur ing sakiwa tengenipun Stasiun Alsancak, salah sawijining warisan budaya sing penting ing İzmir, dadi omah ing museum saiki. Izmir TCDD Museum lan Art Art, ing ngendi sampeyan bakal ketemu karo saksi nyata sejarah, yaiku memori ril ing Anatolia [More ...]

izmir camlik steam train banana
35 Izmir

Trainzmir Çamlık Museum Sepur uap

Locamlık Museum Locomotif Kukus utawa Museum Railway Çamlık minangka museum sepur udara terbuka sing dumunung ing lingkungan inamlık ing distrik Selçuk ing Izmir. paling gedhé iku museum sepur lan museum koleksi paling gedhé ing Eropah ing Turki [More ...]