bensin mundhakaken kaloro
06 Ankara

Loro Gas Liyane

Union Employers Gas Gas Stations Employers 'Union (EPGİS) ngumumake manawa undhak-undhakan 5 kurus digawe kanggo rega liter bensin. Angger sing bakal teka ing bengi iki bakal mengaruhi rega pompa. Dadi bensin rong dina [More ...]

dalan balik balik Gar dikubur nganggo warna ijo
10 Balikesir

Balıkesir Gar Road Werna Ijo

Karya penanaman wis rampung ing dalan karéta alternatif sing bakal mambet transportasi ing tengah kutha kanthi tim Balıkesir Metropolitan Munisipalitas. Gar dalan; sycamore, linden, wit simpul untu, wit cedar, dicle marshmallow wit, privet, lilac [More ...]

stasiun kereta api medina cepet
966 Saudi Arabia

Stasiun Medina High Speed

Perusahaan Turki Yapi Madinah Stasiun Sepur Kacepetan Cepet ing ruang lingkup Proyek Sepur Kacepetan Cepet Harameyn 450 km, sing ngubungake kutha Mekah, Jeddah, Kota Abdullah Ekonomi lan Madinah, sing rampung ing Arab Saudi. [More ...]