sepur kareta nasional pertama wiwit marmaray mbaleni sesuk
34 Istanbul

Marmaray Bakal Bukak Sejarah Seneng!

Marmaray Bosphorus Tube Crossing, sing ngidini penumpang sepur lan angkutan barang sing ora ana gangguan ing antarané Asia lan bawana Éropah, lagi nyiapake dina sejarah liyane. Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Adil Karaismailoğlu, Marmaray saka Beijing [More ...]