Dataran Neirt
Surat Pambuka

Layanan Web Corporate - Neirt

Our company; Iki wiwit ngladeni sampeyan ing taun 2012 lan wis rampung macem-macem proyek. Desain Internet kanggo pelanggan sing dihargai kanthi ngembangake kabeh layanan teknologi sing dibutuhake ing jagad digital saben dinane. [More ...]

bususculer pengin tameng corona
34 Istanbul

Pelatih Bus Intercity Pengin Corona Shield

Amarga langkah-langkah koronavirus, perusahaan bus intercity sing nggawa transportasi kanthi tingkat pendudukan 50 persen ngenteni dhukungan. Antarane panjaluk sing dikirim menyang Menteri Karaismailoğlu, MTV ora dibayar saka 1 persen VAT, lan panggunaan F Bridge Bridge saka mbalekaken SCT. [More ...]