ndhuwur ndhuwur tangga
GENERAL

'Overpass karo Escalator'

Samsun Metropolitan Municipality nindakake proyek penting ing Doğupark. Tahap pertama overpass karo eskalator, sing bakal nggampangake urip warga tuwa lan cacat, bakal rampung ing wektu sing cendhak lan dilebokake ing layanan. Samsun Metropolitan [More ...]

Watesan ing dalan ing Kayseri wis beku ing kesempatan kasebut
38 Kayseri

Kurva Terbatas ing Kayseri

Kayseri Munisipal Metropolitan nerusake karya direnovasi ing dalan-dalan sing wis kosong amarga curfew. Nalika sawetara karya infrastruktur KASKİ ditindakake ing sawetara lurung-lurung ing pusat kutha, tim Ilmu Kerja uga nindakake karya aspal. Metropolitan Munisipalitas [More ...]