Nalika penerbangan Yht bakal diwiwiti?
06 Ankara

Kapan Ekspedisi YHT Diwiwiti?

TCDD Tasimacilik wis ngrampungake persiapan tim lan peralatan kanggo miwiti maneh layanan High Speed ​​(YHT), sing wis dilereni amarga ana wabah koronavirus; Entuk Tandha saka Kamentrian transportasi lan Infrastruktur Olcay Aydilek saka Habertürk [More ...]

Nomer Mal Shopping
34 Istanbul

Cacahe Albania 2020M

Istanbul, Turkey ing sürdüy general bédané kang kutha paling AVM'si. Gunggunge ana 125 ing Istanbul. Pusat blanja anyar ngrancang bakal dibukak ing Istanbul ing taun 2020. Iki Top 10 Shopping Shopping ing Istanbul [More ...]

Dina iku ibune pengetan dina ibu
35 Izmir

Ibu Zübeyde disambut dina Dina Ibu

Walikota Kotamadya Metropolitan Izmir, Tunç Soyer, sing rawuh ing upacara peringatan ing Makam Peringatan Zübeyde Hanım ing Dina Ibu, ujar, "Dina iki kita ana ing rohani ibune sing paling gedhe." Menehi negesake manawa ora cukup kanggo ngeling-eling ibu mung sedina [More ...]

Sing suleyman karaman
GENERAL

Sapa Süleyman Karaman?

Süleyman Karaman (1956, Alaçayır Köyü, Refahiye), TCDD genel müdürü olarak da görev yapmış olan makine yüksek mühendisi. Eğitim Hayatı Eğitim hayatına Erzincan’da başladıktan sonra, lise öğrenimi için İstanbul Pertevniyal Lisesi’ne [More ...]

Pembantu robot mehmetcige bakal teka
06 Ankara

Pembantu Robot Rawuh ing Mehmetçi!

Kontrak Projek Kendaraan Darat Kelas Pertengahan Tingkat 2 sing ora ditandatangani wis ditandatangani antara presiden Industri Pertahanan (SSB) lan ASELSAN. Presiden Industri Pertahanan Presiden. Dr. İsmail Demir: "Pembantu robot teka ing Mehmetçi! [More ...]

sehat Turkey wis dibukak program sertifikat tourism
GENERAL

Program Certification Turkey Launches Tourism Sehat

Kementerian Budaya lan Pariwisata nglancarake program Sertifikasi Pariwisata Sehat, sing bakal ditindakake wiwit musim panas taun 2020. Ing pimpinan Kementerian, kanthi kontribusi saka Kementrian Kesehatan, Pengangkutan, Dalam Negeri lan Luar Negeri, lan kerjasama karo pihak-pihak sing duwe kepentingan. [More ...]