rega tuku teh umur
GENERAL

Rega Tuku 2020 Umur Diwartakake

Presiden Recep Tayyip Erdoğan ngumumake keputusan anyar sing ditindakake sajrone perang nglawan koronavirus sawise Rapat Kabinet. Presiden Erdoğan uga ujar babagan tuku teh lan nggawe pratelan ing ngisor iki: Erdogan ujar, "Kanggo 2020 [More ...]

Sawise coronavirus, mundhak menyang pendandan rambut lan biaya tukang cukur
GENERAL

Rambut Rambut Coronavirus lan Wages Gaun

Sajrone langkah-langkah coronavirus, tukang cukur lan tukang gunting rambut, sing kegiyatan dilereni tanggal 21 Maret, wiwit wiwit esuk. Pelanggan sing teka karo bukaan tukang cukur nganggo cukuran ing sangisore aturan kebersihan. 40 Wektu PERCENT Nanging layanan [More ...]

Kepiye coronavirus mengaruhi wanita ngandhut
GENERAL

Kepiye Coronavirus mengaruhi Wanita Hamil

Para ahli sing negesake manawa kuwatir bisa nambah kanthi efek pangowahan hormon sing dialami wanita ngandhut ing proses pandemik negesake manawa sistem kekebalan kudu terus kuwat sajrone proses kasebut. Pakaryan cenderung karo ibu-ibu kanggo olahraga kanthi ati-ati lan rutin [More ...]

Sapa sing sakir zumre
GENERAL

Sapa Şakir Zümre?

Şakir Zümre, salah sawijining sedulur cedhak Marshal Fevzi Çakmak, lair ing Varna ing taun 1885. Sawise ngrampungake pendhidhikan utama ing kene, dheweke lunga menyang Geneva. Dheweke sinau hukum ing kene. Uga nalika Perang Donya Pisanan [More ...]

Stam Tram ing Eskisehir
26 Eskisehir

Stam Tram resik ing Eskişehir

Nerusake upaya nyedhiyakake transportasi sing aman, nyaman lan higienis menyang warga Eskişehir, Eskişehir Munisipal Metropolitan uga nindakake rutinitas ngresiki rutin ing kurungan akhir minggu iki. Wabah Corona [More ...]

lurung-lurung bursa beku ing tengah
16 Bursa

Jalan Bursa Bali menyang Situs

Ing curfews sing ditrapake ing akhir minggu sajrone skop kanggo nyerang virus korona, Metropolitan Municipality, sing terus nindakake pembaruan aspal ing arteri utama Bursa, ing tangan liyane, uga ngganti layanan sing diarep-arep ing lingkungane pirang-pirang taun. [More ...]

Sapa sing Tomris Fits
GENERAL

Sapa Tomris Uyar?

Tomris Uyar, sing tilar donya ing yuswa 17 mung 62 taun kepungkur lan ninggal kita, dikeloni maneh karo coretane. Mangkene uripe Tomris Uyar lan kerja Tomris Uyar (15 Maret [More ...]

pilihan paling ekonomis lan paling kompetitif ing mobil lpg
34 Istanbul

Opsi Paling Ekonomis lan Paling ijo ing Mobil LPG

Sawise pandemi koronavirus, proses normalisasi sing direncanakake kanggo diwiwiti ing jagad iki lan ing negara kita nggawa kabiasaan anyar kanggo masyarakat. Nalika aturan jarak sosial lan kebersihan tetep penting ing proses normalisasi, kendaraan transportasi umum kanthi pungkasan karantina [More ...]

Investasi ing sektor keahlian ora mandheg
20 Denizli

Investasi ora mudhun ing sektor keahlian

Sasampunipun njlentrehake standar kanggo mbukak pusat penilaian kanthi persiyapan sing digawe ing sektor mobil sing digunakake, perusahaan evaluasi, sing wis nyepetake investasi, uga wiwit nindakake langkah-langkah raksasa menyang institusi lan ngilangi. Dagang kendharaan sing digunakake [More ...]