kita kudu metu saka industri penerbangan
26 Eskisehir

Kita Kudu Nglindhungi Industri Penerbangan

Nyatakake manawa pangembangan industri penerbangan bakal ngaruh impor, Presiden Eskişehir OIZ Nadir Küpeli ujar, "Pangembangan industri jagad penerbangan sipil wiwit mengaruhi ekspor kita, industri penerbangan, minangka mata industri Eskişehir. Pertahanan lan [More ...]

Pemeriksaan digawe kanggo transportasi sehat
38 Kayseri

Disemak kanggo Pengangkutan Sehat

Pemriksaan tim polisi Kayseri Metropolitan lan informasi babagan selaras karo langkah-langkah koronavirus terus tanpa kalem. Pembalap taksi komersial saiki dilaporake karo tim polisi. Tim polisi Perbandaran Metropolitan mungkasi mandheg taksi [More ...]

Sapa gazi yasargil
GENERAL

Sapa Gazi Yaşargil?

Dheweke lair tanggal 6 Juli 1925, minangka anak gubernur kabupaten ing kabupaten Kice di Diyarbakır. Sisih ibu kasebut saka segara ireng lan sisih bapake adhedhasar kulawargane suku Kayhan sing pertama dienggoni ing Beypazarı. Ramané Asım beyé lair ing Diyarbakır ing taun 1924. [More ...]

kapan arep stasiun sepur
41 Kocaeli

Kapan 42 Stasiun Sepur Evler Pungkasane?

Pakaryan terus ing stasiun Izmit 42 Evler ing garis anyar antara Arifiye lan Pendik sing digunakake ing kereta api pinggiran kutha. Stasiun iki samangke bakal dibukak ing wulan Agustus. Miturut pawarta Muharrem Şenol saka Özgür Kocaeli; "Sepur suburban ing wilayah Izmit 42 Evler [More ...]