Aplikasi invoasi penundaan diwiwiti ing Antalya
07 Antalya

Aplikasi Invois Gantung Didhisiki ing Antalya

Walikota Munisipal Metropolitan Antalya Muhittin Böcek ngumumake manawa dheweke wis miwiti aplikasi Suspension Invoice kanggo wong Antalya sing duwe masalah ekonomi. Nyariosaken manawa sistem pembayaran wis dibukak saiki dina Suspended Invoice, sing bener bisa mlebu invoice ASAT. [More ...]

Aplikasi maskematik seluler diwiwiti ing Izmir
35 Izmir

Aplikasi Mobile Maskematic Diwiwiti ing İzmir

Izmir Munisipal Metropolitan miwiti aplikasi maskematik seluler ing papan sing ora ana landasan sepur, sawise masculinik kasebut dilebokake ing stasiun metro kanggo nggampangake akses gratis warga menyang topeng medis. Masematis ponsel bisa diinstal ing ngendi wae. Wabah koronavirus [More ...]

yuta yuta diparengake dadi ases
GENERAL

38 yuta Yuta Turki Liras

Zehra Zümrüt Selçuk, Menteri Kulawarga, Buruh lan Layanan Sosial, nambah kapasitas layanan sup sup sing didhukung 39 ewu 484 wong taun iki lan ing konteks iki, mindhah 38 yuta lira menyang pawon sup. [More ...]