15 personel kanggo Recruit menyang Institut Riset Teknologi Teknologi TUBITAK

Institut riset teknologi teknologi batitak kanggo nganut staf
Institut riset teknologi teknologi batitak kanggo nganut staf

Dewan Riset Ilmiah lan Teknologi Turkey (TUBITAK) ing 15 wong kasebut bakal digunakake tenaga kerja.


Miturut woro-woro ing Gazette resmi, 11 wong, 3 personel R&D, 1 teknisi R&D lan 15 master, bakal direkrut kanggo nyambut gawe ing Space Technologies Research Institute (UZAY).

* Syarat lan proses sing dibutuhake kanggo aplikasi ing situs web Otoritas (www.tubitak.gov.t punika) Kulawarga, Kementrian Tenaga Kerja lan Layanan Sosial lan ana ing situs web Asosiasi Bisnis Turkey. Aplikasi Proyek TÜBİTAK Sistem Aplikasi Proyek (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr).

  • Institut Penelitian Teknologi Teknologi T SpaceBİTAK TUBİTAK UZAY METU Kampus 06800 Ankara
  • E-mail: uzay.ik@tubitak.gov.t
  • Telpon: 0312 210 13 10
  • Deadline Aplikasi: 12.06.2020

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar