Bandirma Ferry arep sesuk
34 Istanbul

Bandırma Ferry Arep Sesuk

Ing ulang tahun kaping 19 tanggal 101 Mei, perjalanan Atatürk saka Istanbul menyang Samsun kanthi Bandırma Ferry dihidupake maneh ing internet. Bandırma Ferry, sing bakal mangkat saka Istanbul tanggal 16 Mei ing acara "Rute Century", Selasa, 19 Mei. [More ...]

rute manchester atipool
44 UK

Liverpool Manchester Railway

Kanthi pambukaan rute Liverpool lan Manchester ing wulan September 1830, layanan sepur uap diwiwiti. Sadurunge sepur uap digawe, sebilangan sepur sing dioperasekake tenaga kewan lan digunakake kanggo ngeterake arane batu bara lan meh padha kanthi jarak sithik. Liverpool lan Manchester saben liyane [More ...]