Rize pusat logistik kanggo nawarake
53 Rize

Rize Logistics Center kanggo Tender

Wakil AK Partai AK Muhammed Avcı nyatakake Rize menehi kabar apik kanggo Presiden Erdoğan kanggo Pusat Logistik sing wis ngenteni suwe lan nate matur nuwun marang Erdogan kanggo pusat logistik sing digawa menyang Rize. Jenderal Partai AK [More ...]

Sapa Ali Durmaz
GENERAL

Sapa Ali Durmaz?

Kutha Bulgaria ing kutha Kardzhali Rusalsko Light ing desa Ali Durmaz lair ing taun 1935, tekan Turki ing taun 1950, nilar kabeh ing Bulgaria, lan dheweke wiwit manggon ing Bursa Mudanya. Bisnis ing salawase [More ...]