Asphalt Shed ing Bursa
16 Bursa

7/24 Shift Aspal Terusake ing Bursa

Metropolitan Municipality, sing wis tumindak ing orane tumrap sekolah kurva sing dilaksanakake miturut langkah-langkah koronavirus lan urip ing dalan-dalan ing Bursa sing wis diluncurake kanthi nggawa udakara 70 ewu ton saka lemah, Atatürk [More ...]

operasi dana dana kanggo mobil domestik
16 Bursa

Operasi Dana Kasugihan kanggo Mobil Domestik

Proyek "mobil domestik", sing digawa menyang agenda kanthi iklan gedhe sing ditindakake dening Presiden Erdoğan, ana ing agenda maneh sawise stagnasi ing jaman epidemi. Wektu iki, proyek kasebut nyatakake manawa tanah kasebut, sing umume dibangun, ditransfer menyang Dana Kekayaan. [More ...]

delegasi perdagangan virtual entuk kacepetan
GENERAL

Delegasi Perdagangan Virtual Ditampa

Kunjungan delegasi perdagangan sing diatur dening Menteri Dagang karo ekspor ing saindenging jagad terus dileksanakake ing lingkungan virtual tanpa kalem ing kahanan epidemi jenis coronavirus (Kovid-19) anyar. Lelungan miturut langkah Kovid-19 [More ...]

crita sepur cibris sing ora dingerteni
90 TRNC

Crita Railway sing ora dingerteni

Nalika buku-buku saka Barry S. Turner lan Michael Radford, sing katon minangka sumber informasi sing dipercaya kanggo riwayat sejarah transportasi ril ing Siprus, sing menehi tandha ing jaman Kolonial Inggris, uga digunakake, lan informasi saka wong tuwa sing urip ing jaman kasebut. [More ...]

Sapa sing ekrem imamoglu
GENERAL

Sapa Ekrem İmamoğlu?

Ekrem İmamoğlu lair ing taun 1970 ing Trabzon. Sawise lulus saka Sekolah Tinggi Trabzon, dheweke lulusan saka Departemen Administrasi Bisnis ing Universitas Istanbul, lan nampa gelar gelar Master ing Human Resources and Management ing Istanbul University. Konstruksi ing taun 1992 [More ...]

Sapa sing Recep Tayyip Erdogan
GENERAL

Sapa Recep Tayyip Erdoğan?

Recep Tayyip Erdoğan, sing asale saka Rize, lair tanggal 26 Februari 1954 ing Istanbul. Dheweke wis lulus saka Sekolah Menengah Kasımpaşa Piyale ing taun 1965 lan saka Sekolah Tinggi Istanbul Imam Hatip taun 1973. Kanthi menehi ujian ing kursus bedane, Eyüp [More ...]

Panama Railway
1 Amerika

Panama Railway

Nalika Railway Panama rampung ing taun 1855, jalur sepur nyambungake segara Atlantik lan Pasifik sapisanan. Rel 80 km, penumpang sing lelungan segara ing pesisir Wétan lan Kulon ing Amérika Serikat [More ...]