ak partai eskisehir presiden provinsi suleyman reyhan
GENERAL

Sapa Süleyman Reyhan?

Dheweke lair ing taun 1970 ing Karamürsel. Sawise lulus saka Sekolah Tinggi Imam-Hatip, dheweke miwiti sekolah ing Universitas Administrasi Bisnis Anadolu ing taun 1989. Sawise lulus, dheweke ngrampungake internship konsultasi finansial. Eskişehir Osmangazi Universitas Fakultas Pendidikan [More ...]

Awal Kanggo Investasi Cin Covid
86 China

China: Awal Investasi Covid-19

China wis ngumumake manawa awal kanggo miwiti penyelidikan Covid-19. Menteri Luar Negeri China SözcüSü ujar manawa saiki wis diwiwiti kanggo miwiti penyelidikan babagan asal-usul lan nyebarake virus korona, sing mateni luwih saka 300.000 wong global. [More ...]