Sapa Laksamana Cihat Yaycı
GENERAL

Sapa Laksamana Cihat Yaycı?

Lair ing Elazığ ing taun 1966, Yaycı lulus saka Sekolah Tinggi Naval ing taun 1984 lan Akademi Naval taun 1988. Ing macem-macem kapal Komando Angkatan Laut, kayata petugas cabang, pangareping departemen lan dhawuhe [More ...]

Metropolitan Underground Railway
44 UK

Metropolitan Underground Railway

Kanthi pambukaan rute Metropolitan Underground Railroad ing tanggal 10 Januari 1863, jaman sepur iki tekan tingkat anyar nalika wiwit operasi ing jerone dalan ing London sadurunge. Subway pertama ing donya, distrik finansial kutha lan Paddington [More ...]