pangan kucing garing
Surat Pambuka

Food Kucing Kering

Para leluhur kucing yaiku makhluk sing urip ing pasamunan. Mula, kemampuan kanggo konsentrasi urin wis dikembangake kanggo ngilangi banyu sing gedhe banget lan bisa njaga banyu. Nanging, kemampuan iki asring digunakake ing kucing. [More ...]

efek saka covid ing industri eskisehir
26 Eskisehir

Efek saka Covid-19 ing Industri Eskişehir

Ing rapat "Dewan Industri" sing dikelola dening Direktorat Zona Industri Organisasi Eskişehir, masalah sing dialami para ahli industri sajrone proses epidemi coronavirus (Covid-19) lan efek virus ing ekonomi dibahas. Industri digawe dening Direktorat Zona Industri Organisasi Eskişehir [More ...]

afad prapatan disusun maneh
55 Samsun

AFAD Junction Ngatur

Samsun Metropolitan Municipality wis nganakake pengaturan anyar ing AFAD Junction supaya bisa menehi transportasi kanthi aman, nyaman lan kepenak. Samsun Metropolitan Munisipalitas, sing nerusake layanan supaya transportasi ora diganggu, Recep [More ...]

Sapa Ilber Ortayli
GENERAL

Sapa İlber Ortaylı?

Ing tanggal 21 Mei 1947, Crimean Tatar lair ing kulawarga ing Bregenz, Austria. Dheweke pindhah menyang Turki karo kulawargane nalika umur rong taun. Dheweke ngrampungake pendhidhikan utama lan sekunder ing Sekolah Tinggi Austrian Istanbul. [More ...]

Kewajiban ngagem topeng wis digawa ing Izmir
35 Izmir

Kewajiban Nganggo Topeng ing Izmir

Ing Izmir, keputusan sing dijupuk Dewan Kebersihan Umum Provinsi kudu nggunakake topeng ing 30 propinsi lan ing saindenging kutha. Ing pratelan sing digawe saka Pemerintah Izmir, "Dewan Kebersihan Provinsi Kota Kita, No. 1593" UU Kesehatan Publik [More ...]