Drawing panggung kiptas silivri digawe
34 Istanbul

Lotre Tahap KIPTAS Silivri kaping 3

Ing pidato kasebut ing Upacara Loteri Sekolah Tahap KIPT Silivri kaping 3, Presiden İBB Ekrem İmamoğlu nggawe seruan ing ngisor iki menyang Pengurus Umum Ali Kurt: "Sampeyan bakal ngirim sawetara omah sing bakal digambar. Kita tekan kana [More ...]

Sinau babagan efek kovid ing lalu lintas Istanbul
34 Istanbul

Efek Covid-19 ing Lalu Lintas Istanbul

Survei diluncurake kanggo nemtokake efek proses pandemi tumrap prilaku penumpang lan lalu lintas Istanbul. Panaliten kasebut uga bakal digunakake kanggo nemtokake norma anyar lan nganalisa prilaku penumpang sawise wabah. Sistem Transportasi Universitas Istanbul [More ...]

port Ferry kadikoy lagi dianyari
34 Istanbul

Kadıköy Boat Ferry dianyaraké saka Top Top

Kadıköy-2 (Anyar) Ferry Port wis nganyari maneh saka ndhuwur menyang ngisor. Sing nyatakake dheweke pengin nggunakake pori kasebut minangka area urip lan kegiyatan, Garis Kota AŞ General Manager Sinem Dedetaş ujar manawa dheweke bakal miwiti kerja-kerja direnovasi ing papan liya. [More ...]