Sapa sing jenenge Ali Ihsan
GENERAL

Sapa Ali İhsan Uygun?

Ali İhsan Uygun, sing lair ing Ordu tanggal 12 April 1966, lulus saka Istilah Teknik Listrik Elektronik lan Teknik Elektronik Istanbul ing taun 1987. Taun 1988, Universitas Istanbul Fakultas Bisnis Ekonomi Bisnis Ekonomi [More ...]

layanan transportasi kantor
GENERAL

Layanan Pengangkutan Kantor

Nalika layanan transportasi kantor, kita bisa ujar manawa klompok perusahaan transportasi wis dadi sektor kanthi menehi layanan iki. Popularitas sing wis diraih kanthi intensitas layanan transportasi omah-omah, saiki wis dadi kantor [More ...]

Sapa kamuran yazici
GENERAL

Sapa Kamuran Yazıcı?

Kamuran Yazıcı, miyos ing Trabzon ing taun 1967, lulus saka Universitas Teknikal Karadeniz, Fakultas Teknik lan Arsitektur, Departemen Teknik Sipil taun 1988. Dheweke ngrampungake Gelar Master ing Institut Ilmu ing taun 1991 ing Universitas sing padha. Master [More ...]

Sapa Yesus Apaydin
GENERAL

İsa Apaydın Sing?

Engineer Metallurgical, manager umum, TCDD General Manager. Dheweke lair ing Ankara taun 1965. Dheweke wis lulus saka Departemen Teknik Metallurgikal Universitas Istanbul ing taun 1987. Dheweke ngrampungake gelar master ing Universitas Teknik Metallurgical Sakarya ing taun 1996. [More ...]