4 Aplikasi Pre-Turkey Watesan Damai Watesan

Watesan pawitan pra-kapercayan saben dinane ditindakake kanggo nganakake katentreman
Watesan pawitan pra-kapercayan saben dinane ditindakake kanggo nganakake katentreman

Direktorat Jaminan Içiii Kamentrian Keamanan, Komando Umum Gendarmerie lan Komando Pengawal Pantai negara ing umum ing Turki Kapercayan Damai bebarengan dianakake tanggal 21 Mei 08.00-24.00 jam.


Ing praktik, sadurunge curfew 4 dina sing bakal ditrapake sajrone Idul Fitri; Ukuran sing dijupuk kanggo nglawan jinis coronavirus (Covid-19) sing anyar diteliti.

Sajrone audit kasebut, dicenthang apa papan kerja sing ditutup kanthi tundhuk karo keputusan kasebut, lan apa papan kerja, sing jam kerja disusun maneh, diladeni ing wektu sing ditemtokake.

Sajrone audit kasebut, dicenthang apa warga sing ngenteni ing njero lan njaba ing papan kerja kayata pasar jalanan, toko roti, stasion bensin wajib nganggo jarak lan topeng sosial, lan pasar tundhuk aturan sing ditrima dening pelanggan, kanthi 10 wong saben 1m².

Apa warga negara kita umur 20 lan umur 65 taun, sing tundhuk curfew, tundhuk karo keputusan kasebut.

53 ewu 896 personel melu aplikasi kasebut

8 ewu 392 personel lan 53 asu detector melu aplikasi kasebut, sing ditindakake ing 896 ewu 217 poin. Ing praktik sing ditindakake kanthi bebarengan ing saindenging negara, 743 pengin wong dikenalake saka wong sing disidik, 31 ditahan.

Proses Kehakiman lan Administrasi Terapan 3 ewu 930 Wong Ora Cocog karo Jarak sosial

Proses administrasi lan pengadilan ditrapake kanggo total 2 individu, kalebu 260 saka nglanggar aturan jarak sosial, 20 ing umur 1.384, lan 65 umur umur 286 lan luwih. 3 ewu 930 kendaraan dicenthang, 159 ewu 694 pamilik kendharaan / pamrentah diwenehi denda administratif.

Ing praktik, 1.396 kendharaan dilarang saka lalu lintas, 5 kendaraan sing dicolong dideteksi, lan 43 pembalap ditarik.

10 ewu 254 taman-taman, 4 ewu 938 wilayah mlaku-mlaku promenade lan 103 ewu 785 papan kerja diperiksa.
Denda administratif lan pengadilan ditindakake 17 papan kerja, 18 nglanggar aturan penutupan sing ora ditemtokake, 115 operasi ing njaba jam kerja sing ditemtokake, lan 150 aturan sing ora ditrapake sosial.

Kajaba iku, 5 bedhil tanpa lisensi, 25 bedhil tanpa lisensi, 2 pistol kosong, 254 peluru, 4 alat nglereni / nembus, 5 majalah pistol lan macem-macem bagean, 23 g ganja, 4 g heroin, 101 g bonzai, 23 g methamphetamine, 25 captagons, 101 obatan sintetik, 15.850 bungkus rokok buronan lan 30 liter omben-omben fugitive / palsu.



Dadi pisanan komentar

komentar