4 Garis Bus kanggo Layanan ing Watesan 17 Dina ing Antalya

Garis bis bakal mbatesi watesan saben dina ing Antalya
Garis bis bakal mbatesi watesan saben dina ing Antalya

Ing lingkup perang nglawan wabah koronavirus, sawise kurungan kasebut diumumake tanggal 23-24-25-26 Mei, sajrone Ramadhan, Metropolitan Munisipasi ngrampungake langkah lan persiapan sing dibutuhake. Walikota Metropolitan Muhittin Böcek nyatakake yen riyaya Ramadhan sing rahayu bakal dirayakake ing omah amarga pandemik, lan dheweke wis njupuk langkah lan langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo wong Antarian duwe liburan sing sehat, nyaman lan tentrem. Sing nyatakake unit-unit sing relevan ing kotamadya kasebut bakal bertugas sajrone riyaya kasebut, Walikota Böcek ujar, "Kita bakal tugas kanggo nyegah perawat kita ngalami masalah sajrone periode larangan 4 dina. Mengeti liburan sampeyan kanthi tentrem ing omah. Sanajan ora bisa ngrangkul, ati kita dadi siji. Sugeng preian, "ujare.

ALO ASAT 185


Ing proses iki, Direktorat Umum Antalya Water and Waste Water (ASAT) uga bakal duwe tim jam tangan kanggo ngadhepi masalah negatif sing bisa kedadeyan ing layanan banyu lan limbah. Pejabat ASAT nyatakake yen ana kegagalan banyu, warga bisa nelpon ALO ASAT 185 24 jam dina.

ING TIME FIRST

Departemen Bomba Perbandaran Metropolitan uga bakal tugas nalika liburan. Petugas pemadam kebakaran bakal terus kerja 42 jam sedina kanthi 560 klompok beda lan 24 personel ing Antalya. Anggota petugas pemadam kebakaran lan tim bermotor ing kabupaten, utamane Grup Tengah, bakal siap 24 jam kanggo kobongan. Warga bisa nglaporake telpon saka 112 Call Call Center kanthi telpon.

KEMETEREN ING AYE NGANGGO

Ora bakal dileksanakake ing wengi Eid al-Fitr iki ing kuburan, yaiku salah sawijining papan sing paling akeh dilayari kanggo saben preian. Perkuburan mung dibukak kanggo kulawargane para martir. Kulawarga syahid bisa ngunjungi martir kanthi kerangka pandemik.

UNTUK KANGGURU, ING ING ING ING KANGGO 17

Perbandaran Metropolitan Antalya wis ngrancang nyedhiyakake transportasi umum kanggo personel kesehatan, masarakat lan karyawan liyane sing wajib kerja ing ruang lingkup 22 hari, sing bakal diwiwiti ing wengi tanggal 4 Mei. Sajrone kurva 4 dina, bakal ana 17 garis sekaligus. Trend antray lan nostalgia ora bakal ngladeni ing proses iki.

AKAN AKAN DITUKU 06.00

VF01, AC03, AF04, KC06, LC07, KL08, LF09, LF10, UC11, VL13A, DC15, TC16, CV17, MD25, KC35, MF40, VF66, piring nomer utama lan trunk duwe kurva ing 23-26 Mei. supaya terus. Penerbangan, sing bakal diwiwiti jam 06.00 esuk, bakal ditindakake kanthi rina lan sore. Antalyalar babagan penerbangan kasebut bakal bisa nglacak kendharaan kendaraan umum saka Aplikasi Mobile Antalyakart. Kajaba iku, informasi bisa dipikolehi saka pusat panggilan transportasi ing 06.00 21.00 0242 606 antarane 07-07. Buruh kesehatan bakal entuk manfaat saka transportasi kanthi gratis kanthi nuduhake kertu staf.

KAWASAN UNTUK KESIHATAN ENVIRONMENTAL

Tim Lingkungan Lingkungan Metropolitan Antalya bakal tugas 7/24 ing tengah lan kabeh kabupaten sajrone preinan. 2 ewu 300 personel, 118 kendaraan tempur vektor lan 66 kendaraan ngresiki bakal dienggo supaya masarakat Antalya duwe preinan sing kepenak.



Dadi pisanan komentar

komentar