80% Proyek Kastamonu Kabel Proyek Rampung

% proyek mobil kabel kastamonu rampung
% proyek mobil kabel kastamonu rampung

Kastamonu Walikota Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, mangsuli pitakon babagan siaran TV Istanmonu ing Gönül Geografi, mangsuli pitakon babagan İstamonu Editor ing Kepala Hüseyin Karadeniz, Vidinlioğlu ujar manawa Proyek Mobil Kabel minangka keris sing macet ing sisih loro Kastamonu.


Nyata manawa dheweke mikir manawa proyek mobil kabel iku salah, Walikota Vidinlioğlu ujar, "Yen mobil kabel saiki ana ing wektu, aku ora bakal nyedhaki T mobil kabel kasebut. Nanging, kita nemokake ing roto mobil kabel. Aku weruh mobil kabel minangka keris macet ing sisih loro Kastamonu. Yen sampeyan bisa njupuk mobil kabel menyang bandara ing Turki Ilgaz wektu kasebut nempatake warga kita saka ngendi wae banjur bisa migunani. Ora ana gunane yen teka saka kastil menyang menara. Sampeyan rawuh ing 2 menit kanthi mlaku. Banjur pandangan mata manuk, sampeyan mung ndeleng atap, sampeyan ora ndeleng kutha ing jero, bener. Mula, mobil kabel ora cukup migunani lan waktune ora cocog kanggo tekstur. Nanging rata-rata udakara 15 persen wis rampung, nanging kita kabeh nemokake proyek ropeway kanthi tali lan taksi. Iki uga duwe biaya operasi. Ora perlu mlebu politik babagan perkara iki, kanthi proyek 80 persen rampung. Loro kutha bakal teka bebarengan. Sampeyan bakal teka saka kastil lan sampeyan bakal mlaku saka kraton menyang menara. Rata-rata, jumlah sing dibayar saiki udakara 80 setengah, sing saiki udakara 55 ewu KUZKA. Udakara udakara 200 yuta mbayar dening kotamadya. Ana akeh jumlah sing kudu dibayar maneh. "



Dadi pisanan komentar

komentar