Kepiye Cara Penerbangan IETT Digawe Sajrone Dina Wengi?

Cara Nggawe Ekspedisi IETT nalika Dina Wiyaya
Cara Nggawe Ekspedisi IETT nalika Dina Wiyaya

IETT bakal terus nggawa penumpang sajrone liburan. Ing dina riyaya ing wektu curfew bakal ditrapake, penumpang bakal digawa menyang garis bis miturut jadwal dina Setu dina Sabtu lan dina liyane miturut jadwal Minggu. 4 bus diparengake kanggo rumah sakit sajrone 186 dina. Ing garis Metrobus, penerbangan kasebut bakal ditindakake sajrone 3 menit esuk lan sore.


Gunggunge 498 penerbangan ing sisih Eropa lan Anatolia bakal terus ing wengi lan riyaya. Iki direncanakake kanggo ngatur 608 penerbangan kanthi 13 kendaraan dina Setu. Dina Minggu, Senin lan Selasa, 642 ewu 498 penerbangan bakal diatur kanthi 527 sanajan 8 kendharaan. Yen ana kapadhetan ing garis kasebut, kapadhetan ing garis sing ana hubungane karo kendaraan cadhangan bakal dikurangi. Warga Istanbul bisa milih rute lan rute garis bis sing pengin digunakake. iett.gov.t punika bisa tekan saka.

Ing garis Metrobus, bakal ana penerbangan sing luwih sering ing wayah esuk lan sore. Dina Sabtu 23 Mei, bakal ana lelungan saben 06 menit antarane jam 10 nganti 3 am, saben 10 menit ing antarane 16 nganti 10, saben 16 menit ing antarane 20 nganti 3. Ana trip saben 20 menit ing antarane 24 lan 15 taun.

Dina Minggu lan dina riyaya liyane, bakal ana penerbangan saben 06 menit antarane 10 lan 3, Selasa lan Rebo, saben 10 menit ing antarane 16 lan 10, lan saben 16 menit ing antarane 20 nganti 3. Antarane 20 lan 24 taun, bakal ana ekspedisi saben 10 menit.

LAYAN METROBUS
23 Mei Setu 24 Mei 25 Mei Senin 26 Mei Selasa
06:00 - 10:00 / 3 min 06:00 - 10:00 / 3 min 06:00 - 10:00 / 3 min 06:00 - 10:00 / 3 min
10:00 - 16:00 / 10 min 10:00 - 16:00 / 10 min 10:00 - 16:00 / 10 min 10:00 - 16:00 / 10 min
16:00 - 20:00 / 3 min 16:00 - 20:00 / 3 min 16:00 - 20:00 / 3 min 16:00 - 20:00 / 3 min
20:00 - 00:00 / 15 min 20:00 - 00:00 / 10 min 20:00 - 00:00 / 10 min 20:00 - 00:00 / 10 min

IETTDheweke nggawe alokasi bis kanggo rumah sakit sajrone 4 dina ditrapake curfew. 2 bus diparengake menyang 26 umum, 28 pribadi, 4 rumah sakit ing Istanbul sajrone 186 dina. Bis-bis bakal ngladeni staf rumah sakit nalika arep lan wis kerja.



Dadi pisanan komentar

komentar