Pembayaran Overtime Kalebet DHI Kanthi Tambah kaping 3

Fees Pakaryan DHMI
Fees Pakaryan DHMI

Ing DHMI, yaiku salah sawijining hasil saka Angkutan Pengangkutan, Sen-5, upah lembur kaping telu. Upah lembur sepuluh wulan kaping pisanan kanggo 2020 didepositake ing tambahan triplicate.


Salah sawijine panyuwunan Petugas Pengangkutan-Sen ing rundingan Bargaining Kolektif yaiku mbayar upah 3 kali lembur ing DHMI. Upah kerja lembur patang wulan pisanan kanggo 2020 dibayar kanthi ngitung saka reged 6.78 TL kanthi tambahan kaping telu.



Dadi pisanan komentar

komentar