Pandu Percobaan Diwiwiti ing Garis Tram Eskişehir

Dicoba uji coba diwiwiti ing garis trem anyar Eskisehir
Dicoba uji coba diwiwiti ing garis trem anyar Eskisehir

Munisipalitas Büyükşehir, sing wis nggawe investasi gedhe ing transportasi kutha, wis tekan Kejiranan Yıl 75 taun liwat Rumah Sakit Kota lan Kumlubel liwat Opera, lan miwiti nyoba diadili kanthi nggegirisi garis-garis sing wis rampung.


Percobaan kasebut drive, sing diwiwiti ing antarane Rumah Sakit Kota lan 75. Yıl Mahallesi, terus ing Street Gazi Yakup Satar, sing nyambung Opera lan Yıldız. Koneksi Bus-Opera, sing bakal nggampangake transportasi menyang Kumlubel, uga dipriksa dening pejabat ESTRAM ing dina pertama uji coba. Nyebut manawa drive tes penting kanggo ngilangi kekurangan ing garis anyar, pejabat nyatakake manawa drive test bakal diwiwiti ing wulan Mei antara Opera lan Kumlubel.

Ngandhakake yen dheweke seneng banget karo drive percobaan kasebut, warga Eskişehir ujar manawa dheweke ngarep-arep ngrampungake kekurangane nalika bisa uga lan miwiti ngawula garis-garis.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar