Dokumentasi AKINCI TİHA, Bayraktar lan Insinyur

Dokumentasi Akinci tiha, Bayraktar lan insinyur
Dokumentasi Akinci tiha, Bayraktar lan insinyur

Serangan pesawat udara pertama sing durung diluncurake ing Turki sing Bayraktar AKINCI tiha tahap pangembangan sawetara wulan nampilake "AKINCI" Dokumentasi 24 Mei 2020 dina Minggu, dina pisanan Ramadhan, You Baykara ing 20.23:XNUMX jamTube bakal disiarkan ing saluran.


ambang kritis ing industri pertahanan Turki bakal nyebabake salah sawijining proyek sing luwih penting sing ngluwihi karya pangembangan AKINCI Bayraktar (nyerang UAV) minangka subjek saka dokumenter. Proses penyalahgunaan Bayraktar ngembangake kendharaan udara pertama sing ora dikembangake dening kelas nyerang Turki lan bikers "AKINCI" jeneng sing diwenehake menyang seri dokumentasi.

Manajer Teknis Baykar Selcuk Bayraktar nerbitake loro trailer sing promosi dokumenter kasebut saka akun media sosial. Dokumentari kasebut, sing nggambarake fase produksi kritis lan karya pembangunan Bayraktar AKINCI TİHA, dina Minggu, 24 Mei 2020, dina pisanan Eid al-Fitr, sing diarani "Baykar Technologies", sing kalebu Baykar ing 20.23.Tube Bakal ditularake ing saluran kaping pisanan.

File filing bertahan 6 wulan

Kanggo dokumenter, sing diarahake dening Altuğ Gültan lan Burak Aksoy, penembakan ditindakake sajrone pirang-pirang wulan ing Komando Bandara Çorlu ing ngendi Baykar Milli S / İHA R&D lan Fasilitas Produksi ing Istanbul lan Bayraktar AKINCI TİHA ditindakake. Proyek dokumenter, sing diwiwiti ing Februari 2019, rampung ing udakara 15 wulan. Dokumentari kasebut fokus ing suwene 6 wulan pungkasan lan kerja keras nalika nganti 2019 Desember 6, nalika Bayraktar AKINCI nggawe penerbangan pertama.

Bayraktar lan Insinyur

Ing dokumenter kasebut, Manajer Teknik Baykar Selçuk Bayraktar lan para pimpinan unit teknik njlentrehake karya sing ditindakake sajrone wawancara karo dheweke. Proses ngembangake pesawat nganggo dokumenter teknologi dhuwur kanggo pisanan ing Turki bakal ketemu para pamirsa.

Loro Raider Bakal mabur

Prototipe pertama AKINCI Bayraktar, PT-1, nggawe penerbangan nomer loro minangka bagian saka Uji Verifikasi Sistem tanggal 10 Januari 2020. AKINCI Bayraktar kapindho, sing integrasi wis rampung lan dijenengi minangka PT-2, dikirim menyang Komando Airfield Çorlu ing ngendi kegiatan tes terus. Uji coba udhara lan lemah saka Bayraktar AKINCI TİHA bakal ditindakake bebarengan karo rong prototipe.

Turkey bakal dadi salah siji saka telung negara ing saindenging jagad

Baykara dikembangake kanthi pengalaman lan teknologi ing pambangunan kendaraan udara sing ora dikendhaleni UAV AKINCI Bayraktar, jagad iki bakal nggawe Turki dadi salah sawijining 3 negara sing paling apik kanggo ngasilake kendharaan pangeboman tanpa kelas ing kelas iki. AKINCI Bayraktar, sing bisa tetep udhara sajrone 24 jam lan nduwe langit-langit layanan 40 kaki, dilengkapi kapasitas total 400 kilogram, kalebu 950 kilogram internal lan 1.350 kilogram eksternal. Bayraktar AKINCI TİHA, sing bobote 5.500 kilogram, munggah menyang langit kanthi 2 mesin turboprop kanthi 450 tenaga HP. Bayraktar AKINCI TİHA uga dirancang kanggo mabur ing macem-macem konfigurasi kanggo mesin sing ngasilake listrik 2 × 750 HP lan 2 × 240 sing dikembangake kanthi fasilitas domestik dening TEI.

Misi udara-udara bakal ditindakake

Platform pesawat kasebut, sing duwe sayap 20 meter kanthi struktur swiwi bengkong sing unik, uga bakal menehi safety penerbangan kanthi berkat kontrol penerbangan otomatis kanthi otomatis lan sistem pilot otomatis mobil. AKINCI Bayraktar, sing bakal bisa nindakake tugas kanthi amunisi nasional bakal nggawa berkat kapasitas kapasitas sing migunani, bakal dadi faktor kekuwatan kanthi kemampuan murub amunisi nasional sing dikembangake kanggo target strategis kayata pluru pelayaran SOM. AKAKCI Bayraktar, sing bakal duwe kesadaran sing dhuwur karo radar AESA produksi domestik sing bisa ditemokake ing bagean irung, bakal bisa nindakake operasi karo amunisi udara udara Gökdoğan lan Bozdoğan dikembangake kanthi nasional dening TÜBİTAK SAGE. Pesawat kasebut, sing bakal nggawa akeh kritik kayata kamera EO / IR, AESA radar, Beyond Line of Sight (satellite) komunikasi lan sistem dhukungan elektronik, uga bakal duwe fitur intelijen buatan maju.

Bakal mabur Kanthi Kepinteran Ponggawa

Bakal bisa ngumpulake informasi kanthi ngrekam data sing ditampa saka sensor lan kamera ing pesawat kanthi 6 komputer intelijen buatan. Sistem intelijen buatan, sing bakal bisa ndeteksi sudut condong, ngadeg lan judhul pesawat kasebut tanpa perlu sensor njaba utawa Sistem Posisi Global (GPS), uga bakal menehi kesadaran lingkungan nggunakake informasi geografis. Sistem AI sing canggih bakal duwe kemampuan kanggo nggawe keputusan kanthi ngolah data sing dipikolehi. Sistem intelijen buatan iki, sing bakal bisa ndeteksi target daratan sing ora bisa dideteksi dening mripat manungsa, bakal bisa nggunakake AKAKCI Bayraktar sing luwih efektif.

Bakal Dadi Pimpinan Kanthi Kapabilitas Radar

Kanthi radar AESA sing dikembangake sacara lokal, Bayraktar AKINCI TİHA, sing bisa nindakake tugas kanthi kesadaran situasional, bakal bisa njupuk gambar kanthi Radikal Apentur Apentur sanajan ing kahanan cuaca sing ala ing ngendi sistem optik elektro duwe masalah kanggo njupuk gambar. Platform pesawat, sing bakal kalebu radar meteorologi lan radar cuaca multi-tujuan, bakal dadi pimpinan ing kelas kasebut kanthi kapabilitas kasebut.

(Sumber: DefenceTurk)



Dadi pisanan komentar

komentar