Ekspor Produk susu lan susu dibukak ing China

Ekspor susu susu lan susu dibukak
Ekspor susu susu lan susu dibukak

Menteri Perdagangan Ruhsar Pekcan nglaporake manawa Turki ngangkat alangan kanggo ngekspor susu lan produk susu bakal ditindakake ing China.


Menteri-menteri Pekcan, nuduhake akun Twitter, kerjasama karo Menteri Pertanian lan Kehutanan karo Kementerian Perdagangan, campur tangan intensif minangka asil sing ditindakake kanthi kontribor saka Konsultan Komersial saka Turki ngumumake yen wis ngalangi alangan kanggo ngekspor susu lan produk susu bakal ditindakake ing China.

Administrasi Umum Custom Customs lan statement sing digawe kanggo bisa ngekspor menyang produk susu susu lan susu saka firma Turki Pekcan sing nuduhake manawa pengumuman dhaptar kasebut, "Ing konteks iki, industri kita mimpin 54 perusahaan supaya bisa nindakake ekspor produk susu China. Mbukak pasar Cina, yaiku salah sawijining importir susu sing paling penting ing saindenging jagad, kanthi udakara 6 milyar dolar, kanggo ekspor Turki kita kepenak. Matur nuwun kanggo eksportir kita. " ungkapan sing digunakake.

Panaliten bakal ditindakake supaya entuk papan ing pasar Tiongkok.

Miturut pratelan sing digawe saka Kementerian babagan masalah kasebut, Sidang Pemimpin G20 ing kesempatan tanggal 14 Nopember 2015 menyang Turki supaya bisa diekspor menyang China, susu lan mlebu protokol babagan kahanan Veterinary lan kebersihan produk susu, 2018 China Administrasi Umum Customs ngandika tim teknis teka ing Turki ngunjungi bisnis ing situs kasebut.

Ing wektu intervensi sajrone asil intervensi intensif, China Customs General Administration dening Turki kanthi pratelan sing digawe kanggo 54 perusahaan kanggo ngekspor susu lan susu saka China, wis diwenangake ing baris produk sing beda.

Ing konteks iki, usaha kanggo entuk papan ing pasar Tiongkok bakal ditindakake lan macem-macem pasar bakal dipesthekake kanthi nggayuh upaya mlebu pasar kanggo nyakup negara-negara Far Timur liyane.

Pasinaon bakal ditumpes kanggo nambah pangsa pasar produk pertanian, utamane produk susu, ing geografi kasebut.



Dadi pisanan komentar

komentar