Ewonan hektar bakal ketemu karo fasilitas irigasi Ceylanpınar

Kanthi proyek raksasa kasebut, ewu donasi tanah bisa disirami kanthi siji klik
Kanthi proyek raksasa kasebut, ewu donasi tanah bisa disirami kanthi siji klik

Menteri Pertanian lan Kehutanan Bekir Pakdemirli, perusahaan pertanian paling gedhe ing Turki ing Peternakan Negara Sanliurfa Ceylanpınar 60 ewu hektar, sing bakal nggawa investasi, saiki wis dibukak.


Menteri Pakdemirli Şanlıurfa Ceylanpınar ngendika sajrone pidato ing program sing dianakake ing Perusahaan Pertanian: "Senadyan proses pandemik, saka transportasi menyang tetanèn, saka kesehatan menyang industri, saka transportasi menyang tetanèn, saka kesehatan menyang industri, kayata Jambatan 1915 Çanakkale, Bengkel Ilısu, Sakalawarga Bumi lan Irak Bumi. "Aku pengin ngucapake matur nuwun atas jenenge pribadhi lan sing saya tresnani marang Presiden kita, sing terus nggawa layanan kasebut."

TAMPILAN PROJEK JABAR 70 JUTAWAN LIRA

Dina iki bakal nggawa banyu menyang Mesopotamia, petani paling gedhe ing Turki Ceylanpıınar, 60 hektar tanah Menteri Pakdemirli nyatakake yen mbuka banyu "jaminan saka 66 taun institusi Kita Direktorat Juru bicara Umum Negara ing pertanian Turki, sing ditindakake TIGEM organisasi petani paling gedhe Ceylanpınar Irrigation Proyek kita Iki diwujudake kanthi nilai investasi udakara 70 yuta liras. "

PENTING TANPA GAMPANG TANGGO BASA SAIKI DENGAN SATUWANG

Ngandharake udakara tanah ewu hektar bisa digambarake kanthi klik siji-siji proyek kasebut, Pakdemirli ujar, "Pramila, sistem jatuh bakal diangkat ing negara kasebut, keragaman tanduran bakal nambah thanks kanggo penanaman ing kaloro, lan ngasilake lan kualitas bakal saya tambah. Hasil gandum bakal tambah saka 250 kg / nemtokake 500 kg / decep lan kualitas bakal tambah. "

4 KANGGO Luwih Sambungake menyang EKONOMI NEGARA

Sing negesake yen tambahan 25 yuta TL bakal diasilake saben taun karo proyek kasebut, Menteri Pakdemirli ujar, "Kanthi penanaman produk nomer loro, penghasilan iki bakal tambah dadi 70 yuta TL. Mangkono, 4 kaping luwih kontribusi bakal ditindakake kanggo ekonomi negara. Kajaba iku, luwih akeh tenaga kerja sing bakal diwenehake lan konsumsi energi bakal suda amarga saluran irigasi. Biaya produksi bakal suda. Tingkat panggunaan banyu ing njero lemah bakal mudhun ".

Kita bakal nggawe PREMIUM lan dhukungan PEMBANGUNAN PER 230 TANPA TANPA ING ING INI

Merujuk rega tuku gandum ing wicara kasebut, Menteri Pakdemirli ujar, "Kaya sing diterangno dening Presiden kita; Kita nambah rega tuku gandum roti keras TMO saka 1.350 lira saben ton nganti 1.650 lira. Kajaba iku, kita bakal mbayar 230 pon saben ton premium lan dhukungan kanggo para petani ing sereal. "Pembayaran premium lan dhukungan ing pulsa bakal dadi 800 lira saben ton."

TINDAKAN UNTUK GAMPANG GRATIS lan DAIRY NGENTUKKE TO CHINA

Pakdemirli ujar manawa alangan kanggo ngekspor produk susu lan susu menyang negara kita, bakal diilangi amarga kerja intensif karo Menteri Perdagangan.

6% DOKTOR KANGGURUAN TOTAL KANGGO ING TANGGAL ING BULAN 79 BULAN

Sing nyatakake yen pungkasan wulan Mei, 6,6 milyar TL mbayar 5,1 milyar TL mbayar menyang produser ing ruang lingkup Bantul, mula Menteri Pakdemirli:

"Muga-muga kita bakal mbayar 131 yuta TL dhukungan ing wulan Juni. Dadi, sajrone 6 wulan pertama taun, kita bakal nggawe pambayaran dhukungan TL 79 milyar, yaiku sekitar 5,23% saka total dana ternak.

Masalah liyane yaiku Pembayaran Dhukungan Kapun. Kaya sing dingerteni; Aplikasi kanggo ndhukung pambayaran katun beda (premium) wis rampung tanggal 30 April 2020. Proses nggawe kontrak dhukungan isih ditindakake lan muga-muga pembayaran kasebut bakal dilebokake menyang akun petani.

Ngomong manawa dheweke bakal miwiti panen ing whileanlıurfa nalika mbukak Fasilitas Pengairan Irri Ceylanpınar, Menteri Pakdemirli ujar, "Dadi panenmu bakal subur. Salah siji saka sampeyan, ewu, muga-muga sampeyan duwe akeh penghasilan. "Dheweke ngrampungake tembunge lan mbukak proyek kasebut.



Dadi pisanan komentar

komentar