Izmir Metro, sing ngeterake 500 ewu penumpang sedina, umur 20 taun

Izmir Metro, sing ngeterake sewu penumpang sedina
Izmir Metro, sing ngeterake sewu penumpang sedina

Metro, uripe transportasi umum ing Izmir, umure 20 taun. Sistem sing dibangun dening Munisipal Metropolitan nggawa udakara setengah yuta penumpang sedina nganggo garis trem.


Izmir Metro, sing wiwit operasi ing Izmir tanggal 22 Mei 2000, wis liwati 20 taun. Walikota Metropolitan Tunç Soyer, sing ngunjungi fasilitas Halkapınar ing dina khusus Izmir Metro, ngrayakake liburan para staf kanthi radio. Ngomong ing kene, Presiden Soyer ujar manawa İzmir Metro minangka salah sawijining kebanggaan kutha. Sing nyatakake elemen sing njaga institusi kasebut yaiku personel sing ngasilake layanan berkualitas, Soyer terus: "Dadi, kesehatan kanggo sampeyan kabeh. Panaliten iki uga ana ing proses krisis korona ing jagad iki, utamane ing Izmir mlaku kanthi nyorot sawijining studi ing Turki. Ing Kotamadya Metropolitan Izmir, saben unit kita nindakake macem-macem perkara. Ana sing ngencengi ngawut-awut, ana sing ngresiki dalan, ana sing nggunakake trem. Nanging yen kabeh iki ana bebarengan, persepsi Munisipal Metropolitan İzmir dicethakake. Lan aku kepengin ujar yen kita wis sukses njaga persepsi iki. "

Kutha perunggu ing Izmir, Presiden sing paling sukses ing Turki nyathet yen salah sawijining Soyer, dheweke terus: "Aku kudu ngerti. Kula ngaturaken agunging panuwun dhumateng panjenengan sedaya ingkang sampun nyumbang. Kesehatan kanggo kabeh tenaga kerja. We are bangga karo sampeyan. Nalika urip wiwit normal, aku pengin supaya kita bisa ngladeni kanthi paling apik. "

Sajrone kunjungan menyang Walikota Soyer, Sekretaris Umum Perbandaran Metropolitan, Dr. Buğra Gökçe lan Sönmez Alev, Manajer Umum Izmir Metro, diiringi.

Dheweke disinfeksi sawise saben wektu

Izmir Metro lan Izmir Tram terus kerja ing proses wabah. Ing jangkoan langkah keamanan tambahan sajrone proses wabak, disinfeksi ditindakake saben dina ing armada kendaraan kabeh. Maneh, proses disinfeksi terus ditrapake sacara berkala ing kabeh stasiun lan mandheg. Pembersih internal kendharaan, sing di resiki eksternal ing unit cuci sikat, ditindakake kanthi nggunakake bahan pembersih sing ora enak sing ora cilaka kesehatan manungsa, lingkungan lan peralatan gerbong. Kabeh kendaraan diwenehake kanggo nglatih operasi sawise ngetrapake proses kasebut lan mriksa. Kendaraan sing diresiki lan disinfeksi sawise rampung saben-saben sajrone operasi ditawani layanan warga Izmir. Nyedhiyakake layanan nganggo motto "Kita wis ngenteni 20 taun, kita ora ngenteni", kabeh personel saka pembalap menyang staf reresik 7/24 kanggo layanan sing aman, nyaman, rutin lan higienis.

Diwiwiti kanthi garis 11, 5-kilometer

Izmir Metro, sing diwiwiti 20 taun kepungkur kanthi dawa garis 10 kilometer ing kana 11.5 stasiun, saiki Konak lan Karşıyaka Bebarengan karo tram, nggawa rata-rata 41 ewu penumpang saben dinane, udakara 500 kilometer. Izmir Metro lan Izmir Tram ketemu 24 persen transportasi umum ing kutha kasebut. Izmir Metro, sing wiwit operasi karo 2000 kendaraan ing taun 45, duwe armada raksasa 220 kendaraan kanthi inklusi kendharaan metro anyar lan mobil trem nalika jaman kepungkur. Sajrone 20 taun kepungkur, 8 milyar 1 ewu penumpang wis diangkut, cocog karo 1 ing 164 saka populasi ing saindenging jagad. Gunggunge 36 yuta kilometer saka lelungan wiwit dina kapisan padha karo lelungan ing saindenging jagad 903 kaping.

Peta Sistem Railway Izmir



Dadi pisanan komentar

komentar