Ketumpatan kendaraan bakal diturunake ing Dalan Musim Panas Kanthi Jambatan Jambatan

Ngandharake yen dalan dobel lan jembatan anyar sing bakal ndadekake transisi saka Sebahattin Zaim Boulevard menyang Serdivan terus, Presiden Ekrem Yüce ujar, "Nalika njupuk langkah-langkah menyang transportasi, kita uga ngira-ngira ramalan pedunung ing kutha kita. Kita nguatake jaringan transportasi nganggo dalan kaping pindho lan menehi transportasi sing nyaman karo dalan aspal lan konkrit. Ing wektu sing padha, kita bakal ngrampungake pagawean kanggo nyegah intensitas sing dialami ing sawetara jam ing Intersection Panas ing wektu sing cendhak. "


Walikota Metropolitan Sakarya Ekrem Yüce nyatakake jembatan kendaraan lan dalan dobel sing bakal mesthekake transisi saka Yenikent menyang Serdivan kanthi cepet. Ngandharake yen 60 persen karya wis rampung, Walikota Yüce ujar, 'Kita bakal nyuda kepadatan kendharaan ing persimpangan kanthi nyebrang Köprülü.'

Transportasi teka menyang papan sing luwih apik

Ngandika babagan karya ing wilayah kasebut, Presiden Yüce ujar, "Jembatan lan dalan kerja sing dobel sing bakal bisa nglewati saka Sebahattin Zaim Boulevard menyang Serdivan Süleyman Binek Street terus kanthi cepet. Nalika langkah-langkah menyang transportasi, kita uga nggambarake ramalan pedunung ing kutha kita. Kita nguatake jaringan transportasi nganggo dalan kaping pindho lan menehi transportasi sing nyaman karo dalan aspal lan konkrit. Muga-muga, kita bakal ngrampungake pagawean ing wektu sing cendhak, sing bakal dadi kepenak banget ing transisi menyang Serdivan, lan uga bakal nyegah intensitas Musim Panas ing wektu-wektu tartamtu. "

Terusake Bridge

Ing statement sing digawe saka Direktorat Ilmu Ilmu, "Kita wis miwiti kerja kanggo jembatan sing kita yasa ing Çark Creek, sing bakal menehi transisi kendaraan saka Sebahattin Zaim Boulevard menyang Serdivan. Dandan lemah lan tumpukan dalan sing bunder, sikil jembatan rampung. Dhasar konkrit ing sisih jembatan lan dhasar jembatan lan balok sirah wis rampung. Kita bakal miwiti underpass underpass kanggo sepeda lan pejalan kaki ing ngleboke jembatan ing wilayah rekreasi. Pungkasane, jembatan bakal diselehake tinimbang balok lan dek bakal dibangun. Banjur bakal dibukak menyang lalu lintas kanthi pambangunan dalan sambungan. "



Dadi pisanan komentar

komentar