Kapal Boxwood Martyr Ship Bakal Nggawe Tentara Seneng Laut

Kapal dasar sing digawe kanggo nggawe tentara seneng segara
Kapal dasar sing digawe kanggo nggawe tentara seneng segara

Sanajan Ordu duwe pesisir ing segara, Ordu Walikota Metropolitan nyatakake yen ora bisa entuk manfaat saka segara ing saben platform. Mehmet Hilmi Güler terus nindakake proyek sing bakal nggawe tentrem kutha kanthi segara.


Ing konteks iki, Munisipal Metropolitan Ordu, sing njupuk keputusan sing penting supaya bisa nggabungake Ordu karo segara, nindakake pakaryan lan ndandani supaya bisa nggawa kapal sing jenenge Şehit Temel Şimşir menyang pariwisata. Perbandaran Metropolitan, sing wis mulihake akeh papan, saka mesin nganti langit-langit, saka listrik menyang aksen mekanik, kapal kasebut, sing wis di-scrape, uga nggarap dekorasi interior supaya kapal bisa digunakake.

TEMPAT MULTI-LATIHAN ING KANGGO

Ing ruang lingkup proyek kasebut, sing bakal menehi sumbangan gedhe kanggo pariwisata maritim lan nggawe warga Ordu kaya segara; Ana panggonan sing bakal narik kawigaten kanggo warga kayata restoran, kafet, pesta kawinan, taman permainan bocah, tlatah musik live. Ing kapal kanthi kapasitas 600 wong, nalika rapat uga diadakan, tur uga bisa diatur.

"Iki bakal dadi kutha sing conto karo SEA ARMY"

Ngandharake manawa proyek kasebut ditindakake ing babagan rekonsiliasi Ordu karo segara, Ordu Metropolitan Walikota Dr. Mehmet Hilmi Güler ujar, "Kutha sing bakal mréntahaké mripat wong kanthi tentara ijo lan biru. Kita akeh macem-macem babagan pariwisata. Nanging nganti saiki, Ordu wis wedi nggunakake segara lan ora bisa entuk manfaat saka segara. Minangka Perbandaran Metropolitan Ordu, kita nganakake proyek sing bakal nggawe perdamaian Ordu karo segara. Ordu, sing dadi conto sing cocog karo karya sing bakal ditindakake ing babagan iki, bakal dadi conto ing segara kasebut. "

"KAKITIRAN KAMI NADI NATE AKHIR KANGGO ING SHIP

Ngerteni manawa tim nindakake karya demam ing kapal sing diséwa, Walikota Güler ujar, "Kita ora weruh mobilitas sing akeh banget ing tentara kita, sing ana ing pesisir Segara Ireng. Kita pengin nggawa mobilitas menyang segara lan warga kita supaya melu mobilitas iki. Kanthi pangertèn iki, kita nyéwa kapal sing jenengé Şehit Temel Şimşir saka kotamadya Kamis. Ing kapal kasebut, tim kita kerja kanthi demam. Ing kapal sing wis di-scrap, tim kita nindakake pangopènan lan ndandani, kalebu hiasan interior. Kapal iki, sing dirancang karo konsep sing beda, bakal kalebu akeh panggonan saka restoran nganti bale kawinan. Ing nulis, kanthi mangsa mangsa, warga kita bisa nggunakake kapal iki kanthi gampang. Yen karya wis rampung, warga kita bakal mbuwang akeh wektu ing kapal kasebut. "

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar