Kepiye transportasi Umum ing Ankara sajrone 4 dina?

Kepiye carane transportasi massa ing Ankara nalika awan
Kepiye carane transportasi massa ing Ankara nalika awan

Sesuai karo langkah-langkah sing kudu ditindakake marang wabah koronavirus (Covid-19), curfew kasebut bakal ditindakake ing 23-26 Mei 2020, miturut keputusan JABATAN UMUMI HIFZISSIHHA ANKARA, tanggal 21.05.2020 lan nomer 2020/37, kanthi bis EGO General Director. Ing antarane jam 23-2020 dina Setu, 07.00 Mei 20.00, yaiku wengi minggu; Ing dina riyaya Ramadhan kaping pisanan, kaping loro lan kaping telu, 24-25-26 Mei 2020, tenaga kerja kesehatan lan warga liya sing dikecualekake saka curfew ing antarane jam 07.00-09.00 lan 16.30-20.00 bakal dilayani.


Kajaba iku, ganti kaping budhal lan rute bis EGO, sing terus ngladeni praktik 440 garis, wis nganyari ing ruang lingkup KARAR. Pembaruan kasedhiya ing aplikasi mobile EGO CEP lan ing situs web Perbadanan (www.ego.gov.t punika) ing bagean "TRANSPORTATION IN THE CITY / Sistem Informasi Web".

Nanging, amarga "Perayaan Ramadhan" ing antarane 24-25-26 Mei 2020, kurva kasebut bakal ditindakake, diwiwiti wiwit 06.00 nganti 24.00 ing dina liburan agama lan nasional nganti pemilihan "First Local Administration" sing dijupuk dening Majlis Perbandaran Ankara Metropolitan. Pengiriman gratis transportasi layanan transportasi umum sing diwenehake dening Direktorat Umum EGO kanthi bus, sistem rel lan mobil kabel ... "Selaras karo keputusan kasebut, warga negara kita sing ora bisa metu saka tanggal sing disebutake bisa entuk manfaat saka bis EGO sing bakal dilayani ing antarane jam 07.00-09.00 lan 16.30-20.00 sajrone riyaya Ramadhan.

ANKARAY lan Metro bakal ditutup ing antarane kurva wektu bakal ditrapake.

Wektu pamitan sepur pungkasan kanggo garis M22, M2020, M1 lan M2 diwenehake ing ngisor iki ing dina Jumuah, Mei 3, 4.

jam subway
jam subway

Lelungan pungkasan ing ANKARAY direncanakake kanggo mangkat saka Dikimevi lan AŞTİ ing 22.20. Bus bakal ngrampungake layanan cincin pungkasan sawise metro njupuk penumpang sing pungkasan.



Dadi pisanan komentar

komentar