Kepiye transportasi umum ing Istanbul sajrone 4 dina? Metro Metrobus lan Ferry Work?

Kepiye metro, metrobus lan feri sing mlaku ing Istanbul sajrone awan?
Kepiye metro, metrobus lan feri sing mlaku ing Istanbul sajrone awan?

Kurva, sing diumumake ing interval amarga pandemik Covid-19, uga bakal ditrapake saka 16 nganti 19 Mei. Nalika pendhudhuk Istanbul tetep ing omah-omahé sawise curfew diwatesi sajrone 4 dina, akeh anak perusahaan İBB lan anak perusahaan bakal nerusake layanan tanpa gangguan supaya kutha iki tentrem lan supaya ora bisa ngganggu. Kanthi kesempatan kanggo nyambut gawe kanthi gampang ing dalan-dalan kutha lan lurung-lurung ing curfews sing diumumake sadurunge, IMM bakal entuk kesempatan kanggo ngrampungake proyek sing ditindakake sajrone 11 dina sabanjure kanthi cepet.


Ing sajroning langkah-langkah pandemik Covid-19, Istanbul Metropolitan Munisipasi (IMM) bakal nerusake layanan kanggo warga Istanbul kanthi 16 personel sajrone kurva 19 dina, sing bakal ditindakake antarane 4-11 Mei. Saliyane kabutuhan dhasar kayata transportasi, banyu, gas alam lan roti, İBB, sing bakal nerusake layanan keamanan karo negara sayur lan woh, perawatan wong tuwa lan cacat, layanan panguburan, pembuangan limbah medis lan padhet, tim kebersihan mobile, ALO 566, situs konstruksi, ora bakal ilang. Ing curfews sing diumumake sadurunge, IMM duwe kasempatan kanggo ngrampungake kanthi cepet amarga kemajuan proyek sing alon-alon nalika lalu lintas kendharaan lan pejalan kaki banget, thanks amarga kosongake ing dalan-dalan kutha lan lurung-lurung. İSKİ KadıköyIng Seyit Ahmet Creek, sawetara proyek sing ditindakake ing pantai Ortaköy bakal rampung luwih awal tinimbang wektu sing bakal dirampungake lan bakal dilayanan ing akhir wulan Juni.

Ora bakal duwe pengalaman ing Paguyuban HYGIENE lan SERVISES HEALTH

Tim kebersihan mobile saka Dinas Kesehatan IMM bakal nerusake kegiatan kebersihan ing institusi umum lan rumah sakit. Kanggo disinfeksi ruangan, 10 personel bakal nerusake layanan kanggo 5 dina nganggo 4 kendharaan lan kanggo disinfeksi njero ruangan, 64 personel bakal nerusake layanan ing dina Sabtu, Minggu lan Senin kanthi 30 kendharaan. Kanggo nglawan nyamuk sing disebabake pemanasan cuaca, personel 412 bakal nindakake nyemprotake ing kutha, Senin.

İBB, sing bakal nerusake layanan perawatan omah nalika Senin lan Selasa, kanthi 182 staf lan 69 kendharaan, bakal ngladeni Layanan Kesehatan Mental Komunitas kanthi 15 personel, 3 psikiater lan 76 psikolog sajrone 4 dina.

TAMAN TAMAN ISPARK DITUTUP

Tempat parkir İSPARK bakal ditutup suwene 4 dina. Nanging, supaya ora ngatasi masalah nalika jaman larangan, 203 personel ISPARK kanthi total, kalebu Ibu Pejabat, Sawetara Taman Mobil Terbuka lan Toko, Stasiun Bis Alibeyköy Cep P + R, İstinye lan Tarabya Marina, Pasar Sayur-Sayuran Bayrampaşa lan Pasar Sayuran-Sayuran Kozyatağı. bakal ditugasake.

ISKI Nuju KAWASAN KARYA KOMPONEN

Ing curfews, İSKİ duwe kesempatan kanggo kerja luwih mulus amarga kendharaan lan lalu lintas manungsa. Proyek, sing bakal rampung ing wektu sing suwe, saya maju kanthi cepet amarga dalan lan lurung-lurung sing santai. Ing watesan kurva 4 dina, İSKİ bakal nindakake pakaryan ing 5 lokasi sing beda-beda ing Istanbul babagan banyu sampah, banyu udan, perbaikan stream lan banyu ngombe, kanthi 850 personel.

POINTS sing İSKİ bakal bisa

Ing sisih Eropa;
Besiktas Barbaros Boulevard, Besiktas Ortaköy, Besiktas Sair Nedim Caddesi, Besiktas Nisbetiye Caddesi, Zeytinburnu 10. Yil Stream, Bakırköy Kennedy Caddesi, Bakırköy İstanbul Caddesi, Bakırköy Yeşilköy, Bakırköy Galeria AVM, Avcılar Saadetdere, Şişli Akar Caddesi, Şişli Dolapdere Caddesi, Eyup Haliç -Yavedüt Caddesi, Beyoğlu Dolapdere Caddesi, Beyoğlu Meclisi Mebusan Caddesi.

Ing sisih Anatolian;
Pendik Ankara Caddesi (Jalan Bandara Sabiha Gökçen), Kartal Meydan, Kartal Cengiz Topel Caddesi, Kartal Karlıktepe, Kadıköy Dok, Kadıköy E-5 underpass, Kadıköy Dinlenç Creek, Pantai Üsküdar, Üsküdar Square, dsküdar Libadiye Caddesi, Ümraniye Tantavi Tunnel underpass, Ümraniye Küçüksu Caddesi, Beykoz Ali Bahadır Creek, Ataşehir Libadiye Caddesi, Tuzla Birlik OSB.

KOTA BEDHAN DIBUANG, KANGGO MEDIK DUMADI WARNA LAN KANGGO

İSTAÇ, ngumbah mekanik, nyapu mekanik lan nyapu mekanik ing wilayah umum kayata dalan utama, alun-alun, Marmaray lan lawang mlebu subway, overpasses - underpasses, platform / bus bus, Bayrampaşa lan Ataşehir States, rumah sakit, lan macem-macem institusi lan organisasi umum. bakal nerusake nyapu tangan nganti 4 dina tanpa gangguan.

Ing karya-karya reresik sing bakal ditindakake dening İSTAÇ sajrone 4 dina, area 2 yuta 162 ewu 580 meter persegi (ukuran udakara 303 lapangan bal-balan) bakal kabongkar, lan area 16 yuta 555 ewu 80 meter persegi (udakara ukuran udakara 2 ewu 319 lapangan bal-balan) bakal dibersih kanthi nyapu karo piranti mekanik. .

GAMPANG PAMPANGGAPAN

İSTAÇ, nalika ganti awan ing 16-17-18-19 Mei, bakal ngumbah dalan-dalan ing kuburan lan saubengane ing Departemen Cemeteries İBB, sing cocog kanggo kerja cuci mekanik, lan bakal nemtokake tim sapuan tangan kanggo ngresiki titik sing ora bisa mlebu kendharaan. Ing pungkasan dina 4, kendharaan bakal ana 141 kali lan 416 staf bakal tugas.

KOLEKSI WASTE LAN KARYA DISPOSAL

Ing sisih Asia lan Eropa, kira-kira 245 ton sampah medis, kalebu asrama quarantine, bakal diklumpukake 4 kendharaan dening 323 staf ing shift 55 dina. 93 personel bakal kerja kanggo pembuangan. Cacahe personel İSTAÇ sing bakal diladeni sajrone 4 dina yaiku 6 ewu 775.

TANPA MASALAH GAS NATURAL

İGDAŞ bakal bisa kerja karo 7 ewu 24 personel, lan utamane 187/4 tim Respon Darurat darurat, 883 Pusat Telepon Darurat Gas Darurat Gas lan tim logistik, kanggo ngirim gas alami ing kabeh bagean Istanbul tanpa gangguan lan aman.

PENGHANTARAN TINDAK bakal ngunggahake

Bakal ngawula 621 personel ing City Lines, kapal, jeti, lan Haliç Shipyard. Sajrone 4 dina, udakara 15 lelayaran bakal ditindakake ing 11 berths, ing 1 plor, 6 kapal lan 382 kukus.

Garis kanggo dilayani:
Uskudar-Karaköy-Eminönü
Kadıköy-Karaköy Eminonu,
KadıköyBesiktas,
Kabataş-Name sing,
Bob-Island,
Garis Ferry İstinye-Çubuklu.

TAMPILAN ora bakal bisa ngunggahake

IETT bakal nggawe 4 ewu 42 lelungan ing sajrone 340 dina. 91 kendharaan bakal diparengake menyang 141 rumah sakit umum lan swasta.

Diputusake kanggo aplikasi curfews sajrone 4 dina, Setu, Minggu, Senin lan Selasa. Akeh warga, kayata sing kerja ing layanan umum, profesional kesehatan, apoteker, tukang roti, bakal terus kerja sajrone jaman larangan. IETT bakal nerusake penerbangan nganti jam 01:00 ing dina Rebo wengi kanggo Istanbulites sing kudu kerja. Ing rong dina kaping pisanan ing curfew, yaiku, Setu lan Minggu, ekspedisi 494 bakal digawe kanthi 488 sanajan 8 kendharaan. Dina Senin lan Selasa, 358 ewu 494 penerbangan bakal diatur kanthi 512 sanajan 12 kendharaan. Kendaraan spare bakal dijaga kanggo panjaluk instan ing garis, lan yen ana permintaan, bakal diarahake menyang garis sing gegandhengan.

Kajaba iku, ana 4 rumah sakit swasta lan umum diwenehake kanggo kendaraan sajrone patang dina watesan kasebut. Gunggunge 91 kendaraan ditugasake kanggo ngladeni staf rumah sakit dina Sabtu, Minggu, Senin lan Selasa.

Ing garis Metrobus, bakal ana penerbangan 06 menit ing antarane jam 10 am lan 3 am dina Setu lan Minggu. Ana ekspedisi antarane 10 lan 16 saben 10 menit. Maneh, ing antarane 16 lan 20 perjalanan bakal digawe saben 3 menit. Penerbangan saka 20 nganti 24 bakal ditindakake saben 15 menit.

Dina Senin lan Selasa, ana trip saben 06 menit antarane 10 lan 3 esuk, saben 10 menit ing antarane 16 lan 10, saben 16 menit ing antarane 20 nganti 3, lan saben 20 menit ing antarane 01 lan 10.

OGAN TRIP METROBUS
Jangkoan wektu 16-17 Mei 18-19 Mei
06: 00 - 10: 00 3 menit 3 menit
10: 00 - 16: 00 10 menit 10 menit
16: 00 - 20: 00 3 menit 3 menit
20: 00 - 00: 00 15 menit X
20: 00 - 01: 00 X 10 menit

LIVE BROADCAST SARI ING BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ

Sajrone kurva 4 dina, Boğaziçi Yönetim AŞ bakal mlebu lapangan ing unit layanan İBB, afiliasi lan wilayah sing digunakake dening warga Istanbul, kanthi tim 102 wong sing kalebu staf teknik lan reresik.

Kajaba iku, kanggo wong tuwa sing bakal mbuwang wektu ing omah amarga larangan kasebut, Pakar Psikologi Ceyda Yanar bakal nemoni para pamirsa kanthi ngobrol karo konten "Anak lan manajemen kuatir sajrone periode Pandemik" ing siaran langsung saka akun Instagram Boğaziçi Yönetim ing dina Minggu ing 16:00.

KARYA KARYA ING KONTAK

İSTON, Hacı Osman Grove, landskap, Kadıköy Struktur Taman Laut Kurbağalıdere Yogurtçu ing Taman Moda, Stadion Olimpik Atatürk, Lanskap Istana Entuk Kaelenggara, Göztepe, Giyim Tembok Konkrit sing Dikiasake Dalan lan Ngatur Rintisan, Stasiun Masyarakat Yeni Mahalle, Landskap Metro Karadeniz Mahallesi, Aransemen lalu lintas transportasi Güngören Kale, Tata alas pedhoman Hasan Tahsin Street, Garapan IETT lan Platform Havaist, Tata Konstruksi Payon Tambak Konkrit Sunflower Street, Saltuk Karya Pembinaan Rintisan Konkrit Jalan Buğrahan, Konstruksi Pucuk Tangan Konkrit Bağlar Caddesi, tlatah pedestrian Şamlar Caddesi, konstruksi tembok watu Sarıyer Özdereiçi, Beylikdüzü Cemevi susunan trotoar bakal terus digunakake ing situs kutha.

Karya uga bakal ditindakake ing proyek pangopènan lan ndandani macem-macem taman bocah ing ngisor Direktorat Taman lan Taman. Ing konteks iki, total 779 ISTON lan personel subkontraktor bakal bisa digunakake. Kajaba iku, produksi bakal ditindakake tanpa gangguan ing pabrik İSTON Hadımköy lan Tuzla antara 16-19 Mei.

17 THOUSAND 840 TON ASPHALT CASTING PLANNED

İSFALT bakal mlebu lapangan karo 853 personel kanggo nindakake produksi aspal lan aplikasi asfalt lan 260 personel kanggo operasi disinfeksi.

Pasinaon ing proses iki; Maltepe, Ümraniye, Üsküdar, Tuzla, Pendik, Kadıköy, Büyükçekmece, Sarıyer, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Bağcılar, Avcılar lan Bakırköy. Jumlah aplikasi aspal saka 17 direncanakake.

AID MAKAN TANGGO ora bakal ngilangi

270 kendaraan, 270 personel pembalap, 270 buruh sosial lan 270 asisten personel bakal digunakake kanggo menehi paket bantu kanggo warga sing butuh ditemtokake dening Direktorat Sosial.
Layanan transportasi, tanduran listrik, kafeteria lan layanan disinféktan bakal terus-terusan nganggo wektu curfews supaya layanan umum bisa ditindakake tanpa gangguan.

PREPARASI lan IFTAR DITULUSKE

Pusat Dhukungan Logistics bakal terus makarya 24 jam sedina kanggo njamin layanan publik ditindakake kanthi lancar lan layanan publik bisa dirampungake lan dirampungake. Kabutuhan dhaharan Iftar lan Sahur bakal disiapake lan dikirim menyang 7 personel produksi kobongan lan petugas pemadam kebakaran ing 88 pawon geni.

Pusat Dhukungan Logistik Layanan liyane sing bakal diterusake sajrone patang dina yaiku;
- 153 Tabel Putih, Departemen Perkuburan, Polres Perbandaran lan kabeh staf sing menehi tugas, iftar, lan perintah sahur bakal dikirim menyang kantor masing-masing.
- Kabutuhan panganan lan minuman saka warga negara kita ing kemah omah bakal terus dicethakake.
- Iftar, udakara 10 ewu wong bakal disiapake kanggo kotamadya kabupaten sing nuntut kasebut.
- Layanan akomodasi bakal terus diwenehake menyang 32 profesional kesehatan ing fasilitas Sosial Zeytinburnu.
- Perlu kesehatan lan minuman profesional kesehatan sing tetep ing hotel bakal ditemoni.

ALO 153 24 JAMINAN ING DUTY

Pusat telpon 153, sing menehi pitulung ing kabeh aspek Istanbul, bakal makarya 24 jam saben dina ing kurungan kari. Cacahe personel sing dadi buruh bakal dadi 691.

HOLIDAY DI RUMAH

IMM bakal ngatur kegiatan 19 Mei ing lingkungan digital amarga langkah pandemik lan curfew. Konser sing bisa dituduhake saka akun media sosial Departemen Budaya IMM antarane 16-19 Mei; Dokumentasi film, film lan téater lan akeh acara liyane supaya masarakat Istanbul bisa nikmati pesta omah-omah.

PROGRAM INTENSIF 4-DARI SUKAN ISTANBUL

SUKAN ISTANBUL, dina Senin 18 Mei antara jam 21:00 lan 22:00 @ ıbbsporistanbul sampeyantube saluran lan catur tv sampeyantube NightBB Spor Nightstanbul Online Catur Tournament Final Night bakal disiarake ing saluran kasebut. Pertandhingan siaran langsung, pamuter catur sampeyantubeSabri Bisa menehi komentar karo moderator Gürcan Engel lan Talha Emre Akıncıoğlu. Kajaba iku, Renay Onur, General Manager Spor Istanbul, bakal rawuh minangka tamu.

Dina Selasa, 19 Mei, ing pambukaan Atatürk Kent Orman, partisipasi klompok sing mlaku lan atlit nasional bakal melu dhukungan Olahraga Istanbul, Taman Perbandaran Metropolitan Istanbul lan Direktorat Kebon Istanbul kanggo panggunaan pengaruh media sosial.
Layanan liyane sing bakal diwenehake dening afiliasi İBB ing 16-17-18-19 yaiku:
Roti Umum Istanbul:
Bakal terus kerja kanthi kapasitas 3 pabrik, 514 prasmanan lan 364 personel.
İSYÖN AŞ:
Produk Makanan Laut Gürpınar lan Kadıköy Bakal kasebut karo 50 personel ing Pasar Selasa.

İSBAK AŞ: Sinyalisasi, sistem sinyal, pemrograman, aplikasi, instalasi lan operasi metro bakal diterusake karo 108 personel ing saindenging kutha.
Beltur AŞ: 40 rumah sakit bakal dilayani sekitar 55 personel kanthi 400 poin.
Aku İSTTELKO: Kanggo njaga kabeh sistem infrastruktur komunikasi tanpa gangguan, Data Merkei bakal terus tanpa gangguan, kanthi 10 ahli teknis, 30 ing layanan WIFI, 8 ing layanan WIFI, 6 ing layanan IT lan 24 ing layanan infrastruktur.
İSTGÜVEN AŞ: Ing wektu curfew 4 dina, 5 personel bakal terus makarya ing 860 lokasi.
AĞAÇ AŞ: Minangka bagean saka pangopènan lan pangaturan wilayah ijo ing Istanbul, 723 personel bakal nerusake pakaryan kanthi 306 kendharaan.
İSPER AŞ: Rumah Sakit, Kesehatan Rumah Sakit, Layanan Sosial, Polisi, Diagnosis lan Perawatan Outpatient, İSKİ, Layanan cacat, Layanan Panguburan, Kegiatan Anak, Pemuda lan Olahraga, Hubungan Umum, Direktorat Negara, Darurat Hızır, İGDAŞ, Konseling Keluarga lan Pusat Pendhidhikan, Direktorat Operasi Bakal terus ngladeni Istanbul lan para penduduk kanthi luwih saka 4 ewu personel sing kerja ing Layanan Kulawarga Wanita, Orchestras lan Bioskop, Rehabilitasi Kewan Anak Yatim.
Departemen Perkuburan IMM: Bakal bisa digunakake udakara udakara sewu 245 personel lan 350 kendaraan layanan supaya layanan kasebut tetep mudhun.
Istanbul Fire Brigade: Bakal ditawani nganggo kendharaan 849 lan 2 personel.
Polisi IMM: Liwat curfew patang dina, 23 ewu wong, 483 kendaraan lan 220 tim bakal makarya kanthi owah-owahan, mbatalake lan ganti. Bakal nyedhiyakake layanan ing pirang-pirang wilayah saka kendhali papan kerja sing kudu ditutup kanthi rapat kanggo nyukupi kabutuhan transportasi saka profesional kesehatan.
Hamidiye AŞ: Nalika produksi lan pangiriman terus sajrone 4 dina, sawetara mesin bakal diproduksi ing tanggal 19 Mei. Pegawe kantor; kajaba ana kabutuhan sing sanget, curfew ora bakal ditindakake nalika iku. 167 bakul bakal terus ngladeni sajrone 263 dina kanthi 760 kendaraan lan 4 personel.



Dadi pisanan komentar

komentar