Pangiriman Protection Partial M4K MXNUMXK Terusake

Kiriman ngluwari sebagian mk nglindhungi mine terus
Kiriman ngluwari sebagian mk nglindhungi mine terus

Sawise pangiriman prototipe, kiriman ing jaman produksi massa terus ing Mei uga, sawise pangiriman prototipe ing ruang lingkup proyek Juru Salamet Partial Perlindhungan Proteksi (MKKKK) sing dikembangake dening MPG Makine Production Group.


8 kendharaan M4K liyane, Partial Protected Protcuer (MKKKK) dikirim dening MPG Machinery Production Group wiwit Mei.

Miturut informasi sing dijupuk saka Pertahanan Turk; Sawise 2020 prototipe lan 1 pangiriman produksi serial pisanan ing Maret 4, pangiriman produksi massal terus ing April 2020. Ing konteks iki, 5 Mines liyane karo Perlindhungan Sebagean Nganggo kendaraan M4K dikirim menyang pasukan keamanan ing wulan April. Kanthi pangiriman kendaraan 8 pungkasan, ana 18 kendaraan dikirim. Kendaraan MKKKK wis aktif digunakake wiwit dina mlebu ing inventaris Angkatan Darat.

Kontrak M4K Ditandatanganake karo MPG

MPG Makina Prodüksiyon Grubu Makina İmalat San. Ve Tic. A.Ş., ing ruang lingkup proyek "Sebagian Kendaraan Dilindhungi", sing bakal ditindakake kanggo nyukupi kabutuhan Angkatan Bersenjata Turki. Tic. Inc. Rega kontrak subkontrak, sing sadurunge ditandatangani kanthi jumlah 4.580.000 USD ora kalebu VAT, udakara 10.05.2019 USD (ora kalebu VAT) minangka akibat saka tambahan tambahan dirampungake ing 13.312.000.

Ing konteks iki, cacahe 29 kendaraan bakal dikirim.

MKKKK nggunakake Seyit 8 × 8 minangka platform operator armored; Kendaraan ngluwari, sing nawakake perlindungan tambang lan balistik dhuwur kanggo kru pangguna, kalebu proteksi waja pasif, tempur geni lan sistem penindakan bledosan, sistem perlindungan KBRN, uga campuran RF lan SARP UKSS.

*** Ing ruang lingkup Konfigurasi Roda 8X8, 10X10, 12X12, wadhah kontaner lan Projek Kendaraan Penylametan sing ditindakake dening Direktorat Pertahanan Industri, 8 kanthi 8X10, 10X12, 12X476, roda kanggo nambah mobilitas Komando Angkatan Tanah lan menehi dhukungan layanan tempur. kendharaan kendaraan direncanakake. (134 Tangki Tank, 65 Wadah kontena lan 277 Kendaraan Ngirit) (Sumber: DefenceTurk)



Dadi pisanan komentar

komentar