1915 Bridge Çanakkale Bridge 318 meter Rampung

menara baja ing jambatan canakkale rampung
menara baja ing jambatan canakkale rampung

Blok terakhir menara abang lan putih ing 1915 Bridgeanakkale Bridge, sing lagi ditindakake, dumadi saka 32 blok, diganti dening upacara sing dirawuhi Presiden Recep Tayyip Erdoğan kanthi konferensi video.


Karaismailoğlu Ngandika ing upacara kasebut, Turki wis ngalami luwih saka sawijining dina ing sejarah infrastruktur transportasi, ujar manawa salah sawijining proyek penting ing sejarah Républik. Nyariosaken bilih jembar setunggal jembar setunggal jembar 318 meter ing pungkasan ngrampungake rapat blok baja akhir, Karaismailoğlu terus nderek:

"Kita nempatake tray kaping 128 ing pungkasan kaping papat. Çanakkale Bridge 1915 kita dumunung ing murid lan titik utama garis Highway Malkara-Çanakkale kanthi jumlah 101 kilometer. Minangka kulawarga Menteri transportasi lan Infrastruktur, kita ana 72 meter ing ngisor lemah ing upacara pungkasan terowongan saka Istanbul Gayrettepe-Airport Metro minggu kepungkur. Dina iki, kita ndhaptar sukses anyar karo sampeyan kanthi dhuwur 318 meter. Proyèk iki minangka salah sawijining langkah sing paling penting kanggo infrastruktur transportasi Turki ing mangsa ngarep. Jembatan Çanakkale taun 1915 luwih saka jembatan sing nyambungake loro-lorone, meh ora ngormati sejarah kita. 2023 Jembatan Çanakkale, ngrujuk ing centenary Republik kita ing taun 1915, bakal dadi pimpinan jagad ing kelas kasebut kanthi jarak tengah 2 ewu 23 meter nalika konstruksi kasebut rampung. Kajaba iku, Jembatan kanakkale, sing bakal duwe menara paling dhuwur ing jagad iki, minangka kamenangan ing Çanakkale Naval ing 318 Maret 3, kanthi dhuwur 18 meter, sing nuduhake tanggal 18 wulan kaping 1915. "

Karaismailoğlu, sing ujar manawa Jambatan Çanakkale ing taun 1915 duwe utang sing utang kanggo wong sing martir menyang tanah air lan ngupayakake pembangunan ing wilayah kasebut, ujar, "Kita bakal ngrampungake proyek kasebut ing tanggal 18 Maret 2022 kanthi makarya kanthi mbayar utang iki. Kapadhetan kargo lan penumpang ing dalan gedhe mundhak dina. Ing konteks iki, dawa dalan sing dibagi, sing kita tambah saka 6 ewu 101 kilometer dadi 27 ewu kilometer, wis ngilangi beban lan kapasitas transportasi penumpang kanthi terus-terusan. Nalika negara kita minangka negara koridor ing sumbu wétan-kulon nganti saiki, saiki wis dadi pangkal logistik sing telung bawana disambung ing sumbu kidul-lor. Posisi iki bakal luwih dikuatake kanthi proyek 1915 Çanakkale Bridge lan Malkara-Çanakkale Highway. " ungkapan sing digunakake.

"Tabungan wektu lan bahan bakar bakal dadi 567 yuta lira saben taun"

Menteri Karaismailoğlu, sing nyatakake yen Jambatan Çanakkale taun 1915 wis rampung, layanan feri antarane Lapseki lan Gelibolu bakal nggunakake 1,5 menit, lan biaya transportasi lan kerugian ekonomi bakal ilang.

Nyariosaken bilih kemacetan lalu lintas, emisi nambah lan polusi swara uga bakal mudhun, Karaismailoğlu ujar, "Mundhut nyawa lan properti sing disebabake dening kacilakan lalu lintas. Perjalanan sing luwih cekak, luwih cepet lan luwih nyaman bakal ditetepake. Canakkale, Turki ora mung nambahake kabeh istilah sosio-ekonomi lan bakal mbukak tirai tahap anyar ing transportasi. Nggawa Wilayah Teras lan Wilayah Aegean lan benua Eropa, Jambatan Çanakkale ing taun 1915 bakal maneh nyambungake rute perdagangan ing wilayah kita lan bakal menehi mupangat kanggo kasektene ekonomi. " ujar.

Nerangake yen Malkara--anakkale Motorway, sing uga kalebu jembatan kasebut, bakal dadi arteri utama sing nyambungake Istanbul, Kırklareli, Tekirdağ lan Edirne menyang Wilayah Aegean, Karaismailoğlu ujar:

"Lor Marmara, Kınalı-Tekirdağ, Çanakkale Balıkesir Dalan motor lan sisih kulon lan sisih kidul Balıkesir-Bursa lan Kocaeli Motorways bakal ngrampungake cincin cincin ngubengi Marmara. Iki bakal dadi alternatif anyar kanggo nyebrang Bosphorus kanggo lalu lintas dalan sing bakal mili menyang Eropa lan Teras, sisih kulon Aegean lan Pusat Anatolia, sumbu Adana-Konya lan Wilayah Western. Kanthi dalan gedhe sing bakal dadi 101 kilometer, dalan negara saiki bakal disingkat sekitar 40 kilometer. Tabungan wektu lan bahan bakar bakal dadi 567 yuta liras saben taun. Kita terus sinau kanthi ngetrapake kabeh langkah kanggo nglawan wabah Kovid-19, sing wis ngetrapake jagad iki, kanthi nindakake jarak sosial, kebersihan lan pemeriksaan kesehatan biasa. Kaya dene sewu situs konstruksi ing saindenging negara, kita tumindak miturut prinsip 'kesehatan pisanan, manungsa pertama' ing karya-karya ing kene. Thanks kanggo pancegahan sing wis ditindakake sanajan proses pandemi, karya terus ing situs konstruksi kita tanpa gangguan. Kita kerja keras kanggo ningkatake jaringan transportasi Turki. Kita nyiapake negara kanggo masa depan kanthi kekuatan sing bakal ditampa saka bangsa kita. Kita nanggung tanggung jawab kanggo ngerteni apa sing diarani ora mungkin, nggawe bangga kanggo negara kita, lan menehi conto kanggo jagad iki. Kanthi tanggung jawab iki, kita yakin manawa kita bakal ngrampungake akeh karya sing apik sing bakal digarap negara lan negara kita. "



Dadi pisanan komentar

komentar