Kementrian Pendhidhikan Nasional Bakal Rekrut 19910 Guru Kontraktor

Guru Pendidikan Nasional dikontrak guru
Guru Pendidikan Nasional dikontrak guru

Menteri Pendidikan Nasional nyatakake manawa guru guru guru ing taun 19990 bakal dilantik dadi guru sing dikontrak ing Kementerian kanggo makarya ing cabang lan propinsi sing beda.


UU Nomer 657 babagan Perwira Sipil, Hukum Keputusan Nomer 652, Prinsip Babagan Pakaryan saka Kontraktor sing Dikontrak, Peraturan Umum Ujian kanggo Janjian Pertama Kali, Peraturan babagan Pakaryan Guru Kontraktor, Pengajaran lan Pelatihan Departemen Pendidikan Nasional. Keputusan Dewan Nomer 20.02.2014 tanggal 9 lan annex babagan Prinsip maca wis disiapake selaras karo ketentuan ing jadwal. Ketentuan aturan sing relevan sah kanggo masalah sing ora kalebu ing woro-woro.

Kualifikasi sing Dibutuhake kanggo Calon guru

1. Kanggo ngrampungake kahanan umum sing nyatakake ing artikel 657 UU Perwira Sipil Nomer 48,

2. Supaya dadi warga Turki (warga Turki ora dibutuhake dadi warga Turki kanggo Republik Turki Siprus Lor).

3. Kanggo layak milih wilayah sing dilantik miturut Keputusan Dewan Nomer 20.02.2014 tanggal 9 Dewan Pendhidhikan lan Dewan Pendhidhikan babagan tekad sing bakal diangkat dadi guru,

4. Kanthi sukses ngrampungake salah sawijining Program Sarjana Pendhidhikan Guru Pendidikan Menengah utawa Program Pembentukan Pedagogi / Program Sijil Pendhidhikan Formulir Pedagogi, ora kalebu wong sing lulus saka program pendidikan tinggi sing dadi sumber pamulangan, ora bakal ditugasake menyang lapangan sing ora cocog karo kabutuhan.

5. Kesetaraan institusi pendidikan sing luwih dhuwur lan / utawa dokumen formasi pedagogi saka lulusan institusi pendidikan tinggi ing luar negeri dening Direktorat Dewan Pengajian Tinggi menyang institusi pendidikan tinggi utawa program ing negara kasebut,

6. Kanggo nyetak angka 2018 utawa luwih saka jinis skor, KPSSP2019 lan KPSSP10- KPSSP121) kanggo wilayah sing bakal ditugasake ing Ujian Pemilihan Umum Umum sing ditindakake ing taun 120 utawa 50.

7. Ora kena dipenjara dibuwang saka layanan sipil utawa profesi,

8. Dilantik minangka guru kontrak miturut artikel 657 / B UU No 4; Nanging, nalika kerja minangka guru kontrak karo wong-wong sing janjian wis dibatalake, kudu ngrampungake wektu ngenteni setaun wiwit dina terakhir saka aplikasi kasebut, ing syarat-syarat wong-wong sing kontrak wis mungkasi.

9. Kanggo isih ora bisa digunakake minangka guru kontrak ing ruang Artikel 657 / B UU Nomer 4 ing Kamentrian utawa institusi lan organisasi umum, kahanan kasebut bakal digoleki.

Formulir Aplikasi lan Rekrutmen Guru

  • Tanggal Nampa Pre-Aplikasi lan Pusat Ujian Lisan Preferensi 1 - 12 Juni 2020
  • Pengumuman Pusat Ujian kanggo Calon Nguji Ujian Lisan 22 Juni 2020
  • Ujian Lisan dianakake tanggal 6 - 25 Juli 2020
  • Pengumuman Hasil Ujian Lisan 28 Juli 2020
  • Tanggal Ditampa Preferensi Pelantikan 31 Agustus 2020 - 4 September 2020
  • Pengumuman Asil Pengumuman 8 September 2020

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar