Menteri Pertanian lan Kehutanan Kanggo Tuku 13 Spesialis IT Kontraktor

Menteri Pertanian lan Kehutanan dikontrak ahli IT supaya direkrut
Menteri Pertanian lan Kehutanan dikontrak ahli IT supaya direkrut

Menteri Pertanian lan Kehutanan, dipunginaaken ing Departemen IT, ing Lampiran 375 UU Keputusan Nomer 6 lan ing Unit Pemprosesan Informasi Gedhe Institusi lan Institusi Umum sing diterbitake ing Warta resmi tanggal 31.12.2008 lan nomer 27097 adhedhasar artikel iki. Sesuai karo artikel kaping 8 Peraturan babagan Prinsip lan Prinsip Babagan Pakaryan Staff IT sing dikontrak, 13 (telulas) Staff IT sing dikontrak bakal direkrut karo penempatan sing bakal ditindakake sesuai karo tundhuk sukses ujian oral sing bakal ditindakake dening Kementerian.

KONDISI APLIKASI


a) Kanggo ngrampungake kahanan sing ditemtokake ing artikel 657 UU Perwira Sipil Nomer 48,

b) Kanggo lulus saka engineering komputer papat taun, rekayasa perangkat lunak, teknik listrik, teknik elektronik, jurusan teknik listrik-elektronik lan jurusan teknik industri saka fakultas utawa institusi pendidikan sing luwih cocog ditampa dening Dewan Pendidikan Tinggi,

c) Departemen departemen teknik sing nyedhiyakake pendhidhikan sajrone patang taun liyane saka sing kasebut ing subperenggan (b), departemen ilmiah-sastra, pendhidhikan lan ilmu pendidikan, departemen sing nyedhiyakake pendhidhikan ing komputer lan teknologi, lan statistik, departemen matematika lan fisika. lulusan saka teori pendidikan sing luwih dhuwur, (lulusan departemen sing kasebut ing bagean iki bisa ngetrapake kaping pindho saben wulan upah kontrak reged saben wulan)

d) Duwe pengalaman paling ora 3 (telung) taun kanggo piranti lunak, desain lan pangembangan piranti lunak, manajemen proses iki utawa kanggo nginstal lan ngatur sistem jaringan skala paling ora, paling ora 5 (limang) taun kanggo wong liya. (Kanggo nemtokake pengalaman profesional, petugas layanan sing karyawan tundhuk UU Nomer 657 minangka Staf Informasi utawa artikel 4 (B) Hukum sing padha lan status kontrak miturut Hukum Prentah Nomer 399 lan wektu layanan sing didokumentasikake minangka Staff IT ing sektor swasta sing tundhuk karo Institusi Asuransi Sosial dipertimbangake)

d) Dokumentasi manawa peripheral komputer paling ora bisa diwaca rong rong program basa sing saiki duwe kawruh babagan hardware lan jaringan lan keamanan jaringan sing diadegake,

e) Yen calon aktif durung tekan umur layanan militer utawa wis tekan umur militer, dheweke wis nglayani layanan militer sing aktif utawa dibuwang utawa ditundha utawa ditransfer menyang kelas cadangan.

KAEDAH APLIKASI, TEMPAT lan TAREP

Pelamar bisa ditrapake ing salah sawijining posisi sing diumumake. Sawise dokumen sing nyatakake ing pengumuman kasebut wis diisi kanthi bener lan bener,

aplikasi bebarengan; Antarane 07.05.2020 - 22.05.2020, https://www.turkiye.gov.tr/tarim-orman-bakanligi-personel-alimina-iliskin-is-basvurusu alamat

bakal ditindakake sacara elektronik. Wiwit aplikasi bakal ditampa sacara elektronik mail Aplikasi liwat utawa kanthi pribadi ora bakal ditampa.

Amarga aplikasi bakal digawe nganggo tembung sandhi e-Government, para calon (www.turkiye.gov.t punika) akun kudu ditemokake. Calon kudu entuk sandhi e-Government supaya bisa nggunakake akun kasebut. Calon, kanthi pribadi aplikasi amplop sing ngemot sandhi e-Government saka Direktorat Pusat PTT.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar