Ora Lunga menyang parkir Salah ing Izmit

Ora ana wektu kanggo taman kanthi salah ing izmit
Ora ana wektu kanggo taman kanthi salah ing izmit

Tim Departemen Polisi Perbandaran Kocaeli Metropolitan kerja keras kanggo njamin katentreman lan tatanan publik ing pirang-pirang bagean ing kutha iki. Tim Polisi Lalu Lintas pancen nindakake kendhali administratif ing kendharaan sing ora pas dadi lalu lintas ing saindenging kutha ora keganggu. Ing konteks iki, prosiding pidana ditrapake kanggo kendharaan sing masang rong baris ing Turan Güneş Street ing distrik Izmit, ngenggoni papan parkir cacat lan parkir ing wilayah ijo Pasar Kemis.

PROSEDUR PUNITIF DITANGKAP lan TANPA KANGGO BASA-BUNGA


Tim Polisi Lalu lintas Metropolitan, sing nindakake pemeriksaan ketat ing distrik Izmit, nindakake pakaryan bebarengan karo tim sing ana hubungan karo Polisi Kocaeli. Ing pamriksan sing ditindakake supaya warga ora duwe masalah nalika nyopir karo kendharaan ing tengah kutha, kendharaan sing parkir parkir ing wilayah ijo Kamis lan parkir kaping pindho, lan parkir ing wilayah ijo Kemis. Sawise tindak pidana, kendharaan ditarik menyang taman mobil dening tim Polisi Lalu Lintas Metropolitan.

CATETAN TO 153

Tim Kepolisian Metropolitan Metropolitan ngetrapake kendharaan sing dibutuhake UU Lalu Lintas Nomer 2918 lan pesenan lan larangan kutha, sing ngenggoni lorong-lorong sing dilestarekake kanggo maju lalu lintas sing lancar. Nalika warga sensitif ndeteksi kahanan kaya ngono, dheweke bisa nelpon 153, pusat telpon M Munopolongan Metropolitan.



Dadi pisanan komentar

komentar