Work Terus ing Pusat Ski Keltepe

Pakaryan terus ing pusat ski keltepe
Pakaryan terus ing pusat ski keltepe

Prasarana lan karya ekspansi ing dalan diwiwiti dening Pamrentah Provinsi Karabük ing dalan menyang Pusat Ski Keltepe.


Sekretaris Jenderal Administrasi Provinsi Khusus Mehmet Uzun, Ketua Majelis Umum Provinsi Hasan Yıldırım, Anggota Majelis Umum Provinsi Tevfik Ayvalık, AK Partai AK Karabük Presiden Provinsi Av. İsmail Altınöz lan Manajer Layanan Umum lan Pengangkutan Özgür Bülbül nliti infrastruktur lan karya ekspansi ing dalan menyang Pusat Ski Keltepe ing situs kasebut.

Sekretaris Umum Uzun, sing menehi informasi babagan area parkir, ekspansi dalan lan prasarana kerja kanggo rombongan kasebut, sing uga nliti fasilitas Sub-Day Keltepe Ski Center, ujar, "Jalan 4 km sing saya wutuh taun kepungkur amarga tembok sing dibangun ing lintasan desa, 1.5 km. Kita bakal nyiapake infrastruktur dalan 5.5 km kanthi total lan nggawe aspal. Tim kita terus karya infrastruktur ing dalan tanpa istirahat. Yen wis rampung, kita bakal nggawe aspal dalan lan dilebokake menyang layanan. "



Dadi pisanan komentar

komentar