Tukang Panyuwunan Transformer ing Garis Tram Akçaray Kesimpulan

Pamindahan pamindahan ing garis tram akcaray wis rampung.
Pamindahan pamindahan ing garis tram akcaray wis rampung.

Wis kepungkur nalika kepungkur. Tender kanggo garis trem İzmit Akçaray pungkasane rampung.

TANGGUH NUNGGUH NUNGGUH


Ing bagean garis trem trem Akçaray sing ngliwati İzmit Doğu Kışla, keputusan digawe saka Déwan kanggo pamindahan nomer trafo 307, sing ana persis ing titik sing bali menyang Mosque Mehmet Ali Pasha, lan persiapan sing ana gandhengane diwiwiti.

GULF COMPANY

Tender pungkasan sing dianakake ing wulan kepungkur uga wis rampung. Tender kasebut, ing ngendi 15 perusahaan tuku dokumen lan 8 sing ditawakake, tetep ing AtlasBK İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi Limited perusahaan, yaiku salah sawijining perusahaan ing distrik Körfez provinsi kita.

LIMA BULAN

Atlas BK menang tender kanthi tawaran 489 ewu 132 TL, nalika Metropolitan Munisipasi mlebu kontrak karo perusahaan kasebut. Panaliten kasebut, sing kudu dirampungake sajrone udakara 150 dina, mula bakal diwiwiti sawise situs kasebut dikirim menyang perusahaan ing dina-dina sing bakal teka.

iku STABİLİZER

Munisipalitas Metropolitan wis ngroboh bangunan sing ana ing Pasar Ankara lawas lan pedagang Turkcell sing ana ing jejere, kanthi tliti manawa kompres lalu lintas ing garis trem, lan diputusake kanggo ngilangi (ngganti) trafo ing bend sing dikepungake trem. (Enkocael a)



Dadi pisanan komentar

komentar