Sirkuit Perjalanan Wisata 65 Taun Lan Ndhuwur Wis diterbitake

ijin layang bunder kanggo umur lan ndhuwur diterbitake
ijin layang bunder kanggo umur lan ndhuwur diterbitake

Warga umur 65 taun luwih, sing wis diwatesi metu suwe, diwiwiti menyang papan siji-sijine sing dikarepake ing dina Kamis, 21 Mei, jam 09.00, kanthi syarat dheweke ora mulih paling ora sewulan saka 81:65 ing Kamis, XNUMX Mei. Patut, sertifikat Surat Permit Perjalanan kanggo Warga umur XNUMX lan luwih dikirim menyang XNUMX pamrentahan propinsi dening Menteri Dalam Negeri.


Miturut layang ideran;

Kanthi layang tanggal 22 Maret, kasedhiya manawa warga umur 65 lan luwih (kajaba sing duwe transplan sumsum organ lan balung, wong-wong sing ngalami immunodeficiency lan dialisis amarga gagal ginjel sajrone telung taun) wis diwatesi kanggo lelungan, lan kudu tetep ing panggonane paling ora 30 dina. bakal bisa menyang papan sing dikarepake. Ing konteks iki, siji wong bisa ngancani warga umur 65 lan luwih saka lelungan kasebut.

Warga umur 65 taun lan luwih; Panjaluk ijin lelungan bisa ditindakake sacara elektronik ing Kamis, Mei 21, jam 09.00, liwat E-Government, Menteri Dalam Negeri, Sistem E-Aplikasi lan Line 199 Loyalty Support Line.

Sajrone aplikasi kasebut, pelamar lan pengiringe; Saliyane query pamisahan ing Covid-19 ing omah, masalah apa penyakit sing ditemtokake bakal dijaluk kanthi otomatis liwat sistem kasebut.

Wargane kita ora perlu menyang lembaga kesehatan utawa gabenir / gabenor kanggo njaluk dokumen ing pitakonan. Aplikasi Permit Wisata bakal ditaksir lan dirampungake kanthi otomatis.

Sing ditampa kanthi idin bakal dilaporake liwat SMS, lan dokumen persetujuan aplikasi bisa dicithak liwat E-Government.

Dokumen Permit Wisata sing ditanggepi bakal bener kanggo siji cara lan penting kanggo warga umur 65 lan luwih sing duwe ijin lelungan kanggo tetep nginep ing papan sing ditekani paling ora 30 dina. (Sing umur 65 taun lan luwih bisa bali sajrone 72 jam.)

Informasi warga umur 65 lan luwih, sing ijin ditampa, bakal diwartani kanthi otomatis marang pemerintah propinsi sing didaftarake lan dokter kulawarga sing didaftarake. Priksa sing kudu ditindakake dening dokter kulawarga sing kadaptar.

Warga umur 65 taun lan luwih bakal terus curfews minangka bagean saka sirkular sing diterbitake tanggal 22 Maret ing papan sing bakal ditindakake.

Dening Gubernur / Gubernur Distrik babagan langkah sing kasebut;

Sesuai karo Artikel 11 / C UU Administrasi Provinsi lan Artikel 27 lan 72 UU Sanitary Law, keputusan sing dibutuhake bakal dijupuk ing kerangka sing kasebut ing ndhuwur.

Ngelingi intensitas manawa wong-wong sing wis nampa dokumen ijin lelungan lan sing bakal lelungan karo kendaraan transportasi umum bisa nggawe ing stasiun bis, langkah-langkah babagan transportasi umum bakal direncanakake lan praktike, ora bakal ana gangguan lan korban.



Dadi pisanan komentar

komentar