Pembantu Robot Rawuh ing Mehmetçi!

Pembantu robot mehmetcige bakal teka
Pembantu robot mehmetcige bakal teka

Kontrak Projek Kandhakan Lahan Tanpa Landasan Kelas Tingkat 2 wis ditandatangani ing antarane presiden Pertahanan Industri Pertahanan (SSB) lan ASELSAN.


Presiden Industri Pertahanan Presiden. Dr. Demsmail Demir: "Pembantu robot teka ing Mehmetçi! Sawise prototipe lampu lan kelas lemah kelas 1 sing durung ana, kita mlebu kontrak karo Aselsan kanggo tingkat 2 kelas menengah. Kendaraan lemah tanpa kendaraan bakal dikirim menyang KKK karo proyek kasebut ing ngendi Katmerciler uga bakal dadi pabrikan platform.

proyek; Iki nyakup pangembangan lan produksi massa kendharaan lemah sing ora ditemtokake kanthi penemuan, pengawasan, deteksi target, sistem gaman lan sistem liyane sing dibutuhake, kendali remot, panggunaan otonom lan mobilitas sing unggul. "

Papan Sistem Unmanned ing bidang pertahanan lan keamanan saya tambah saben dina. Utamane ing kahanan perang asimetris, sistem sing ora ana sing bisa digunakake ing dharatan, segara utawa udhara lan mutusake kanggo awake dhewe dibutuhake kanggo nindakake kegiatan kayata reconnaissance, surveillance, intelligence, defense, logistic, dhukungan logistik lan padha kanthi cepet lan efisien.

ASELSAN bakal digunakake kanthi akeh ing medan perang mbesuk;

  • Iki bisa dikendhaleni kanthi adoh,
  • Bisa menehi keputusan lan implementasine kanthi dhewe,
  • Bisa mlaku ing kabeh kahanan lan ana dimensi sing beda.

Iku terus nggarap pembangunan lan produksi Sistem Unmanned.

Selaras karo tujuan iki, platform konsep dikembangake kanggo nglumpukake kawruh lan pengalaman babagan otonomi, armament of unmanned system, koordinasi pirang-pirang sistem sing ora ana kabentuk lan integrasi menyang sistem komando lan kontrol, sing mbentuk blok bangunan kritis ing wilayah kasebut. ASELSAN ngenalake kendaraan lemah pertama, İZCİ, lan GEZGİN ing Pameran Pertahanan Internasional IDEF 14 sing ditindakake 2007 taun kepungkur. ASELSAN wis nyempurnakake infrastruktur teknologi ing sistem sistem sing ora dikendhaleni sajrone pirang-pirang taun lan ngembangake kemitraan karo pabrikan platform domestik / manca.

ASELSAN wis nggawa produk sing padha karo teknologi nasional lan dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan TSK ing sistem sing ora ana gondhelan. Ing inventaris Angkatan Keamanan kita, produk ASELSAN tanpa kendharaan, laut lan darat tanpa kendaraan (Bom Destruction Robots) wis pirang-pirang taun.



Dadi pisanan komentar

komentar