Katrangan saka MSB! Transaksi Subpoena lan Pengiriman kanggo Diumumake saka e-Government tanggal 28 Mei

kiriman lan transaksi rujukan saka msb mayista bakal diumumake saka negara kasebut
kiriman lan transaksi rujukan saka msb mayista bakal diumumake saka negara kasebut

Informasi pers diwenehake babagan langkah-langkah sing ditindakake, kegiatan lan masalah sing terus dilanjutake ing agenda Kementerian Pertahanan Nasional, utamane perang nglawan terrorism, nglawan wabak COVID19. Informasi sing disiapake ing wangun video amarga wabak COVID-19 nuduhake informasi ing ngisor iki:

KABUPATEN PEARI PINARI


19 teroris PKK / YPG, sing nyoba nyusup Distrik Spring Spring ing tengah wengi 10 Mei, diidentifikasi lan netralake dening komando pahlawan kita. Kanthi kedadeyan paling anyar, 66 teroris PKK / YPG wis netralake ing Area Perdamaian ing wulan kepungkur.

Kegiatan eksplorasi, pengawasan lan bantuan kamanungsan / dhukungan terus dilanjutake kanggo kesinambungan perdamaian lan ketenangan ing wilayah kasebut. Ing konteks iki, kegiatan ndandani wis diwiwiti kanggo operasi maneh Haseke lan tanduran Banyu Allouk, sing diwenehake ora bisa digunakake dening organisasi teroris PKK / YPG, lan upaya gedhe digawe supaya fasilitas kasebut bisa digunakake maneh lan banyu wis diwiwiti kanggo diwenehake menyang Haseke lan wilayah deso ing Nopember 2019. Nanging, fasilitas banyu sing mbutuhake listrik amarga gangguan sing ora disengaja lan kurang listrik sing diwenehake dening organisasi teroris ing sisih kidul Wilayah Perdamaian lan miturut kontrol Organisasi Terorisme PKK / YPG ora bisa ditindakake kanthi cukup.

Listrik sing asring dipotong lan durung cukup wis nyegah sumur banyu ing Rasulayn lan Tel-Abyad, utamane tanduran banyu Allouk, saka kerja kanthi kapasitas lengkap, nyebabake masalah banyu ing wilayah kasebut, urip tanpa listrik lan banyu ing kahanan mangsa, dadi kasusahan banget kanggo masarakat ing wilayah kasebut lan Dheweke wis kangelan.

Minangka asil saka tenaga kerja lan kontak sing gedhe karo Federasi Rusia, mung 1 megawatt 2020 kabutuhan listrik listrik wilayah kasebut wis diwenehake wiwit tanggal 70 April 10, lan sebagian besar daya listrik lan telusuran Tel-Abyad lan Resulayn wis didandani.

Sanajan listrik sing ora cukup amarga tekanan organisasi teroris PKK / YPG lan asring dipotong, kabutuhan banyu resik wong sing urip ing Wire Repair lan Haseke, sing entuk manfaat saka fasilitas Allouk banyu kanthi langkah-langkah tambahan, wis ditemokake wiwit wulan Maret.

Asile, agenda, sing pengin entuk manfaat saka organisasi teroris virus Covidien-19 PKK / ypg'n, banyu menyang wilayah Hasakah nggambarake kasunyatan sing disalahake dening Turki.

KAWASAN

Operasi anti-teroris terus-terusan lan kanthi ngerti serangan. Jumlah teroris sing wis netralisasi ing kabeh wilayah operasional wiwit tanggal 1 Januari yaiku 1445.

Ing wulan pungkasan, 24 operasi skala skala sederhana lan 2 ditindakake sacara domestik kanggo papan perlindungan organisasi teroris PKK / KCK. Ing operasi terus, 104 teroris wis netralisasi ing wulan kepungkur; 5 bedhil anti tanki, 2 bedhil antiaircraft, 3 bedhil penembak jitu, 2 bedhil mesin, 26 bedhil infantri, 46 granat, 104 detonator, 3200 amunisi anti pesawat, 3700 amunisi penyelundupan entheng, 30 amunisi mortir. 88 peluru pelancaran roket, 80 Kg. Bahan bledosan C-4; 340 Kg. amonium nitrat sing dicekel; 35 EYP dirusak kanthi 67 tambang antipersonnel. 77 lokasi, papan perlindungan, guwa lan gudang, sing ditemokake digunakake dening teroris, dirusak lan ora bisa digunakake.

Gelut Gelar SMUGGLING

Minangka asil langkah lan operasi sing ditindakake ing garis tapel wates kanggo nglawan penyeludupan saka sumber finansial organisasi teroris PKK / KCK, 110.000 bungkus rokok, obat 72 kg, obat obat 98.000, lan 10 bedhil infantri dicekel ing wulan kepungkur.

Kajaba iku, ana 533 individu sing melu usaha nyabrang tapel wates sing ilegal ing wulan kepungkur, 10.298 wong diblokir / ditolak sadurunge raspberry kepungkur. Ing antawisipun individu kasebut, 2 anggota DAESH kependhet, lan 8 anggota pengganas PKK / PYD-YPG pasrah.

PEMBANGUNAN ING LIBYA

Babagan Libya, kaya sing wis dingerteni sadurunge, tujuane yaiku; Ing pimpinan lan kepemilikan Libya, njamin integritas wilayah lan kesatuan nasional, nutupi kabeh warga Libya tanpa pangecualian; kanggo kontribusi pembentukan Libya mandiri, berdaulat lan makmur. Ing konteks iki, personil Angkatan Bersenjata Turki terus menehi dhukungan militer lan dhukungan konsultasi menyang UMH, wakil sah wong Libya sing diakoni PBB, ing kerangka perjanjian bilateral sing ditandatangani sesuai karo U / A.

TERMINASI LAN CELP

Babagan wabah COVID-19, ing tangan liyane, studi sing dibutuhake ditindakake sajrone ruang lingkup perjuangan sing efektif, lan ing sisih liya, rencana proses normalisasi uga diterusake.

Ing konteks iki, direncanakake manawa pelepasan bakal diwiwiti wiwit 31 Mei, saman bakal diwiwiti wiwit 5 Juni, lan saman militer mbayar bakal diwiwiti wiwit 20 Juni. Asil pamilihan lan klasifikasi kewajiban sing cocog karo kiriman bakal diumumake ing e-pemerintah tanggal 28 Mei 2020.

Penting kanggo pihak wajib ngrampungake kuesioner "COVID-19" liwat e-Pemerintah patang dina sadurunge tanggal bubar, lan nindakake tes "Kovid-19" ing institusi kesehatan sing dituju. Amarga wabah COVID-19; Kanggo ngilangi risiko kontaminasi lan nyilikake kontak, kabeh transaksi ing proses ngubungake bakal digawe saka e-Government, kajaba ana kasus prentah, ora ana operasi militer. Wargane kita bakal bisa ngakses informasi rinci liwat akun internet.

FIGHT AGAINST FETO

Nglawan FET kanthi sesambungan karo institusi sing ana gandhengane; dikepengini kanthi tekad babagan informasi, dokumen lan data anyar. Akibat saka penyelidikan sing ditindakake sajrone ruang lingkup iki; Wiwit tanggal 15 Juli 2016, total 19.495 personel diusir saka Angkatan Bersenjata Turki. Proses pengadilan lan administratif kanggo 4.682 personel terus.

Angkatan Bersenjata Turki, sing siap tumindak kanthi kualifikasi sing efektif, dicegah lan dihormati; kanggo pertahanan lan keamanan negara kita; Kanthi iman, sabar lan pangorbanan, dheweke nekad ngrampungake tugas sing diwenehake.



Dadi pisanan komentar

komentar