Regulasi babagan Hukuman Nyeblok ilegal ing Bridges lan dalan gedhe

Peraturan jembatan jembatan lan wong mlaku ing dalan motor
Peraturan jembatan jembatan lan wong mlaku ing dalan motor

Menteri Karaismailoğlu, ing statement kasebut, nyatakake manawa sawetara pengaturan digawe ing transportasi dalan kanggo ngindhari perusahaan lan warga negara ing sajroning langkah-langkah wabah.


Nyariosaken manawa peraturan babagan transportasi penumpang ing bus uga ditindakake ing kerangka iki, Karaismailoğlu ujar, "Kementerian kita nyita kahanan nalika sawetara perusahaan nggawa penumpang kanthi biaya dhuwur amarga watesan lelungan lan nyuda jumlah penumpang sing bakal diangkut ing bis. We nggawa aplikasi rega langit-langit menyang bis. Dadi, kita loro-lorone ngamanake hak-hak warga lan nyegah perusahaan ora diremehake kanthi nambah biaya. " dheweke ngomong.

Karaismailoğlu ujar manawa rega tiket bis dijamin dening negara kanthi peraturan sing digawe dening Direktorat Umum Regulasi Layanan transportasi ing Peraturan Pengangkutan Jalan, saéngga bisa adol penjualan tiket menyang warga kanthi rega sing akeh.

biaya langit-langit kanggo ditrapake ing transportasi penumpang kanthi dalan
biaya langit-langit kanggo ditrapake ing transportasi penumpang kanthi dalan

"Prices bakal sah nganti 31 Juli"

Karaismailoğlu nyatakake yen langkah-langkah sing ditindakake tumrap wabah kasebut nambah biaya perusahaan sing operasi ing transportasi dalan, lan nyatakake manawa akeh perusahaan sing ora bisa ngoperasikake.

Pramila, Karaismailoğlu, sing nyatakake manawa warga negara kasebut ora bisa golek karcis bis, ujar manawa karo Communiqué ing Tari / Yuran Tambang Singa kanggo Applied ing bidang Pengangkutan Penumpang, biaya tambahan perusahaan sing nindakake transportasi penumpang domestik uga dianggep.

Nerangake manawa peraturan kasebut direncanakake kanthi cara sing ndadekake perusahaan bisa ngatasi biaya saya tambah uga nglindhungi warga, Karaismailoğlu ujar:

"Mangkono, warga kita saiki bakal bisa nemokake layanan bus lan perusahaan bakal bisa ngatasi biaya sing saya tambah. Harga tiket tiket bis Ankara-Istanbul, kanthi kapadhetan penumpang paling dhuwur, ora bakal ngluwihi 160 liras kanthi susunan sing kasebut miturut pangiraan mileage. Harga lantai lan langit-langit sing ditemtokake dening komunium bakal bener nganti 31 Juli. Banjur, kanthi proses normalisasi, rega bakal dibalekake. "

Regulasi babagan Hukuman Nyeblok ilegal ing Bridges lan dalan gedhe

Nuduhake amandemen sing diterbitake ing Gazette resmi dina babagan denda administratif sing ditrapake kanggo warga sing ngliwati jembatan lan dalan gedhe tanpa mbayar biaya, Karaismailoğlu ujar, Peraturan kasebut diowahi. Dadi, kita nyegah warga kita ngalami kasulitan. " ungkapan sing digunakake.

Menteri Karaismailoğlu nambahake manawa karo modifikasi kasebut, wong-wong sing ngliwati rute tanpa mbayar biaya nambah wektu mbayar tanpa paukuman nganti 15 dina, sing ditemtokake seminggu sawise transisi kasebut.



Dadi pisanan komentar

komentar