Pisanan Setya Wingman Sukses Ditambah ing Prototipe Pesawat pesawat tempur sing durung dikerjakake

Persiyapan wingman pertama setya ngrampungake prototaip saka perang sing ora dikepengini
Persiyapan wingman pertama setya ngrampungake prototaip saka perang sing ora dikepengini

Tim industri Australia sing dipimpin dening perusahaan Boeing A.S, sukses ngrampungake prototipe Loyal Wingman Unmanned Fighter Aircraft (UCAV) pertama lan diwenehi menyang Angkatan Udara Australia.


Loyal Wingman UCAV, sing dikembangake dening perusahaan Boeing lan Australia lan nggunakake intelijen buatan kanggo nggedhekake kapabilitas platform pangeboman lan sing ora diatur, minangka pesawat pertama sing dirancang lan diprodhuksi ing Australia luwih saka 50 taun. Kajaba iku, Loyal Wigman minangka investasi paling gedhe ing Boeing ing njaba USA.

Prototipe Loyal Wingman sing dikirim saiki minangka prototipe pisanan saka telung dikirim menyang Angkatan Udara Australia (RAAF) ing ruang lingkup proyek kasebut. Kanthi prototipe iki, tes lemah lan uji coba pesawat direncanakake lan Konsep Wigman Loyal direncanakake supaya bisa dibuktekake.

Loyal Wingman bakal nggawe penerbangan pertama taun iki, sawise rampung tes lemah diwiwiti tes tes taksi.

Sumber: Industri Pertahanan



Dadi pisanan komentar

komentar